• los angeles'in hemen kuzey batisinda bulunan thousand oaks'ta gerceklestigi soylenmekte. eyalet parkinin oralar.

    akrabalari civarlarda olanlara allah sabir versin diyoruz efenim.
  • sakallı, siyah giyimli bir erkekmiş.

    umarım arkasından malum konular çıkmaz.
  • psikolojik gerekçe ve sebeplerinin araştırılması gereken olaydır.

    her ülkenin kendine has sorunları var gerçekten.
  • los angeles'in kuzeybatisinda, malibu'ya yakin thousand oaks kasabasinda yasanmis saldiridir. bar country muzik sevenlere yonelik bir western barmis. biri olaya mudahale eden polis, 11'i barda bulunan musteri, ve saldirganla birlikte simdilik 13 kisinin oldugu saldiridir. lisans egitimi icin abd'ye giden turklerin tercih ettigi universitelerden pepperdine'dan kalabalik bir ogrenci grubunun iceride oldugu soylenmis, olenlerden kaci bu gruptan belli degil.

    edit: bar'in silahli bodyguardi oldugu ve saldirganin bu kisiyi de oldurdugu soyleniyor twitter'da. sabah 8:30'da muhafazakar camianin yillanmis orospularindan ann coulterin attigi twit bu. "iste bu yuzden silahli guvenlik gorevlileri, silahli bireylerin yerine gecemez." he amk, bara giden herkes silahlansin, iceride 5 jack daniels'dan sonra cikacak ilk kavgada yasanacak katliamlari sen aciklarsin sonra. beynini siktigimin tipleri.
  • saldirganin kimligi belli olmus. 28 yasinda, eski deniz piyadesi ian david long isimli biri. tam bilgi bulamadim ama isimden yola cikarak beyaz oldugunu varsayabiliriz. polisle daha once birkac vukati olmus ama goz altina alinmamis. ptsdden muzdaripmis. emin olun silah sevdalilari bunu duyunca rahatlamislardir. akli denge bozuklugu, tamam dagilabiliriz artik.
hesabın var mı? giriş yap