• (bkz: bi de çay)
  • sonra dıkşın dıkşın ateş edecekler. havadan uçaklar gelip...
  • "kizil ordu" ise kurulacak olan seyin ismi, onderligini rusya'nin yapacagini dusunebiliriz. e hani dunya dunya lideriydi, hani turkiye dunya ulkesiydi? kim bu gozlerindeki yabanciiii?
  • üç ay önce akrabalarıma ikinci dünya savaşından beri türkiye'nin abd tarafından kullanıldığını, zamanında nato adı altında sovyetlere karşı tampon görevi gördüğünü, sadece türkiye'nin değil tüm orta doğu ülkelerinde abd'nin sunni, anti demokratları başa getirdiğini, buna karşın rusya'nın bu ülkelerde demokratları desteklediğini savundum. adamlar bana demediklerini bırakmadı, moskof, gomunist vs.

    üç ay önce gerekirse moskova'ya girelim sıkıntı yok diyen geri zekalı akrabalar bugün rusya bayrağı alıp sokaklarda kutlama yapacak seviyedeler.

    size tavsiyem, kimsenin köpeği olmayın. adamların, iktidarların, liderlerin, cemaatlerin değil fikirlerin adamı olun. babanız dahil sizden çıkarı olmayan biri asla sizin başınızı okşamaz. bak, deniyorduki f.gülen cemaati hayrına fakir çocukları okutuyor. atatürkçüler ne yapmış? gördük. adamlar kamikaze pilotu yetiştiriyormuş.

    neyse. konu dağıldı. yıllardır türkiye'nin doğu blokunda yer almasını diledim. bu abd, fransa ve ingiltere sadece cihatçı yetiştirir, arabistanı suud gibi adamların eline verip petrolü alır, afganistanı demokrat bir ülkeden bugünki hale getirir. sikeyim onların geçmişini.

    (bkz: baba tarafı akrabaların daha mal olması)
  • soğuk savaş sırasındaki ortak gücün adı kızılordu değildi, varşova paktı olarak anlıyordu. en azından nato gücü karşısında vaşova paktı konurdu. yeni dönemde yeni bir askeri oluşum olacaksa, muhtemelen o birliğin imzalandığı şehrin adı ile anılacaktır.
  • üzerine fındık da serpilecekse olumlu bulacağım ihtimal. fındıksız olacaksa hiç olmasın bence.
  • ortadoğu ve asya artık öyle bir hale geldi ki yaşamak imkansızlaşmaya başladı. resmen her ülke açık hedef haline geldi veya bir şekilde kılıfına uydurularak hedef haline getiriliyor.
    bu bölgede abd ve ab kime ne verdi bu zamana kadar? hangi ülkenin yarasına merhem oldu? bir düşünün. savaş, kan, ölüm dışında hangi ortadoğu veya asya ülkesi ne kazandı?

    bugün yapılan putin-erdoğan görüşmesi sadece iki ülkenin değil, tüm bölge coğrafyasının izlediği bir görüşme. bugün bir milatın başlangıcıdır. bu görüşme sonrasında çok şey değişebilir ve bence değişecek.
    ortadoğu ve asya bunaldı, artık topraklarında kan ve savaş görmek istemiyorlar. abd ve ab tarafından kullanılmak istemiyorlar.
    bu ülkeler kendi içinde yeni bir pakt oluşturabilir ve bu kimsenin garibine gitmemeli.
hesabın var mı? giriş yap