• beşiktaşımızın 2014-2015 sezonu 9. hafta karşılaşması. başlama saati 19.00.
  • beşiktaşımız'ın kesinlikle kazanıp yarışta kalması gereken maç.

    nedenlerini dillendirmeme gerek bile yok, tüm beşiktaşlılar biliyor ki istanbul bb denilen bu takımı artık evire çevire yenmemizin vakti geldi, geçti.

    şu maç allah aşkına beşiktaş gibi oynayalım ve farklı bir şekilde kazanalım.

    bugüne kadar bunlarla oynadığımız 14 resmi maçta 2 kez kazanabilmişiz! yazıyla iki! bizden fazla galibiyet almışlar, şaka gibi.

    saçma sapan işlere girmeden necip’siz, motta’sız, ersan’sız bir kadro ile hakemi de yenerek ağları sarsın kartallar, artık yeter yaşadığımız bu sinir harbi.
  • veli kavlak, olcay şahan ve gökhan töre'nin yokluğunda kerim frei, mustafa pektemek ve jose ernesto sosa'nın ilk 11'de başlaması muhtemel maç. necip uysal'ın son 2 maçtaki kötü oyunu ve başakşehir'in doka, mossoro gibi hızlı oyuncuları ile yaratacağı tehlikeler de göz önünde bulundurulduğu takdirde ismail köybaşı'nın sağ beke geçmesi gerekebilir.

    zor gol yiyen, iyi kapanan ve hücuma çok hızlı çıkan bir rakip ile oynuyoruz. 3 ihtimalli, çetin bir maç olacak gibi duruyor. ama partizan maçını kazanırsak bu maça da moralli çıkarız ve 2 haftalık mağlubiyet serisine son verebiliriz diye düşünüyorum. savunma dörtlüsünün hatasız oynaması ve tolga zengin'in kaleye gelen 5 topun 4'ünü içeri almayı bırakması lazım. hayırlısı bakalım...
  • orta beşlimizden üç futbolcumuzun (veli, gökhan, olcay) cezalı olmalarından dolayı oynayamayacağı maç. takımın omurgası yok neredeyse.

    gerçekten hiç şans yok bu takımda. sezonun en önemli maçı bence. bu maçı alamazsak düşüş sürer, alırsak kuyruğu toplarız. ve böyle bir dönemde karşımıza çıkacak takım, son on yılımızın belalısı ibb, namıdiğer başakşehir.

    serdar iyileştiği için ilk onbir başlamalı. göbekte sivok, ersan, sol bekte motta olmalı. göbekte de atiba'nın yanına mecburen necip'i koyacaktır biliç. oğuzhan, sosa, pektemek öndeki üçlü olmalı. demba ba standart zaten...

    çok önemli maç. mutlaka almalıyız. şampiyonluğu gerçekten istiyorsak eksikleri, ibb istatistiklerini falan yerle bir etmeliyiz. 1-0 bile olsa bu maç bizim olmalı.
  • cüneyt çakır ile deplasmanda oynayacağımız maçın saati 19:00
  • mustafanin sakatligi uzerine karanfil koymus gibi olan mac.

    defans 4 lusu

    serdar sivok ersan ismail ( motta tek olmadigini artik anlamali)

    franco atiba

    sosa oguzhan kerim

    demba ba

    baska sansimiz yok. 1 onlibero ile baslarsak maca, galatasarayin belediye karsisinda dustugu duruma duseriz. zira galatasaray o maci on liberosu olmadigi icin kaybetmistir. atiba ve franco ile orta alanda baski ve adam kovalama yapmaliyiz.
  • gecen sezon oynanan sivas deplasmanini hatirlatan mac. o macta da sakat cezali girla gidiyordu. skor da yanlis hatirlamiyorsam 3-0 ev sahibi lehine sonuclanmisti. sonu benzemez insallah.
  • kimse yazmamış ama sağda kerim solda uğur boral ortada atiba sosa oğuzhan önlerinde demba ba ile acayip bir takım çıkarabiliriz. uğur boral aylardır forma giymiyor ve bu maç kendisi için kader maçı olabilir. değerlendirmek lazım diye düşünüyorum.
  • beşiktaş'ın sahaya;

    cenk
    ismail pedro ersan motta
    necip atiba
    sosa oğuzhan kerim
    ba

    şeklinde çıkacağı ve kazanacağı müsabaka.
  • kalecimizin değişmesi gerekiyor. şu güzel takımın en büyük eksiği oyun kurucu ve kaleci. bunun gibi maçlarda zorlanmamak için buna acilen çözüm lazım. bir de takım kaptanı kaleci olmaz. takım kaptanı orta sahadan olacak.
hesabın var mı? giriş yap