• tüm bu sinema olaylarının dışında güzel de şarkı söyleyen sanatçı. şarkı

    edit: fifinin uyarıları sayesinde linkteki şarkının javed ali'ye ait olduğuna dair elimizde güçlü deliller var fakat aamir khan'da güzel playback yapıyor ya.

    fifi haklı imiş javed ali ve sonu nigam söylüyormuş şarkıyı.
  • talaash bıyıklarıyla yaşının adamı olabilmeye yaklaşmış insan. dhoom3te de kötü adamı oynıycakmış. o sempatiklik+şebeklikle nasıl olcak o merak ediyorum doğrusu..
  • bir insana ağlamak bu kadar mı yakışır? bir insana gülmek bu kadar mı yakışır?
    o ağlayınca insanın ağlayası, o gülünce insanın gülesi geliyor yahu.
    ghajini ve 3 idiots filmleri favorim ayrıca fanaa için diyeceğim tek şey bir film böyle bitebilemez!!
  • kafamdaki bollywood resmini söküp atmış aktördür. yaptığı işleri, değindiği konuları ve bu konuları insanın gözüne gözüne "şu şöyledir, bu böyledir, bu böyle doğru, şu şöyle yanlış" şeklinde sokmadan yapar. hindistan'da doğmuş olması bu ülke için gerçekten büyük bir şanstır. 2 saatlik saçma sapan hollywood filmi ya da türk filmi izleyeceğinize gidin 3,5-4 saatlik bir aamir khan filmi izleyin daha iyi.

    edit: kafamdaki bollywood demişim zamanında, evet şimdi insanlara kızmama rağmen bende de önyargılar varmış. zaten önyargıları kırmak atomu parçalamaktan zor diye boşuna dememişler.
  • geçen hafta "3 idiots" la başlayıp, bu hafta "dil chahta hai" ile tüm filmlerini izlediğim hintli yönetmen.. 65 doğumlu ve hala çocuk görünümlü olmasıyla beni dumur etmiştir.(bkz: bir hintli sevdim, olgunundan..) ayrıca 28 yaşında ergen sendromumu yaşadığımdan mıdır nedir, her filimde boğaz düğümletecek bi'yer bulup zırlamam da cabası..
  • (bkz: benjamin button)

    --- yazar içinden geçenleri dökmüştür ---

    sen ne biçim bir adamsın yaw yıllar geçtikce gençleşen türden. ne yapıyorsun anlamadım gitti. filmlerinde güzel. ibnemisin olm sen. shah rukh khan ile bolywoodu ayakta tutuyorsunuz helal olsun valla. çıtayı iyice yükselttin. aman çizgini bozma. en beğendiğim filmini söylemeyeceğim bende kalsın*

    you like stars on earth

    --- yazar içinden geçenleri dökmüştür ---
  • bollywood ne zamandan beri türkiye'de bu kadar popüler olduda bir oyuncusu hakkında iki sayfa entry giriliyor bilmiyorum ama facebook'tan baktığım zaman türkücü bıyıklı bu lavuğun 6 küsür milyon hayranı var. milyarı bulan çoriçori insanın yaşadığı hindistan'da çok şaşırtıcı bir durum değil, şaşırtıcı olan arkadaş listemden bir takım alakasız kukuluların ve pipililerin de bu herifin sayfasını beğenmiş olması.
  • bollywood un kralı
  • gözlerinin içi gülen adam. adamın dibi. 3 idiots ve taare zameen par filmlerini izledim. ülkesinde neler yapmış okudum. helal olsun be. bana patch adams'ı oynayan robin williams'ı hatırlattı ama aamir daha başka. duygu denizi. güldüren, hüzünlendiren, mutlu eden yapısı robin williams'tan farklı.
  • sadece gözleriyle oynayabilen adam. gözlerinin dolduğu sahnelerde yüzüne karşı ağlama ağlama, beni de ağlatacaksın diye çemkirmek istiyorum. sayesinde bollywood fanatiğiyim, sayesinde hintçeyi sökmeme ramak kaldı.
hesabın var mı? giriş yap