• merak ettiğimdir. hile var falan demiyorum yöntemini merak ediyorum.

    bu seçimde ilk kez müşahit olarak bulundum. bulunduğum sınıftaki müşahitlerin hepsiyle sabahtan itibaren konuştuk, hepsi parti temsilcisi veya benim gibi oy ve ötesinden geliyor.

    en son 2 dayı geldi akp’li onlar da çalakalem yazıp sonunda çöpe attılar sonuçları.

    sonra herşey torbaya konup götürüldü. aa’dan kimse yoktu. başka müşahit arkadaşlara, sandık görevlilerine soruyorum aa temsilcisi gören var mı?
  • bende kendi sandığımda sayımı izledim ve diğer sandıkları da gözlemledim. ortalıkta dolaşan akp'li okul sorumlusu kendi müşahidinin cumhurbaşkanlığı sayım sonucunu işaretlediği çeteleyi topladı sayım biter bitmez, daha tutanak falan tutulmadan tabii ki. akp okul sorumlularının mümkün olan en hızlı biçimde sonuçları genel merkeze bildirmekle görevli olduğu sonucunu çıkardım burdan. akp'nin seçim sonuçlarını yüklediği bilgisayarlardaki yazılımla bu sonuçların direkt aa'nın seçim sonuçları ekranına gittiğini düşünüyorum. aa'nın elemanları akp genel merkezinde olabilir sadece.
  • sınıf kapılarına asılan sandık sonuçlarının merkeze aktarılması ile yapılan metot.
  • soner yalçın'ın konu hakkında yazısı mevcut arkadaşlar; özetle diyor ki polisler bu işi yapıyor.

    https://www.sozcu.com.tr/…imde-gizli-gorev-2499222/
  • valla ben artık bıraktım bu işi, sen türkiye'nin en eski siyasi kurumusun, atatürk'ün mirası, cumhuriyetin güvencesisin. dünya kadar gelirin var, kalkıp ister sıfırdan olur ister reuters, ap işbirliği ile olsun bir ajans kuracak ve o bilgileri yayınlayacak bir medya oluşturacak güçte değilsen itiraz etme hakkın yoktur. atatürk bu işi savaş ortasında işgal edilmiş bir ülkede yapmıştır. bu işi yapıyoruz desinler muhalif bir türkçü olarak ben bile maddi destekte bulunurum. yazık...

    tanım: chp'nin memnun olduğu toplama metodudur.
  • oy ve ötesi müşahiti olarak ilk katıldığım seçimde (2014 yerel seçimleri) cha temsilcisi sayım sonuç çetelemin fotoğrafını çekip, sandığımın sonuçlarını benden temin etmişti. bu seçimde aaya dair kimseyi görmedim hakikaten.
hesabın var mı? giriş yap