• trump'ın seçilmesinden sonra ülkede yaşanan protestoların ilginç boyuta çıktığını gösteren gelişmedir. isyandan.org'un haberine göre abd'deki komünistler öz savunma için silahlı örgütlenmeye başlamışlar. bu arada anlayabildiğim kadarıyla silahlanan gruplar maoist.

    --- spoiler ---

    abd’de giderek daha fazla silahlanan faşist beyaz örgütlenmelerin şiddetine paralel olarak siyahların öz savunma için silahlanmasını, trump’un seçilmesinden sonra farklı muhalif grupların da silahlanması izlemeye başladı. texas’ta beyaz yaşamlar değerlidir faşist yürüyüşüne karşı düzenlenen anti-faşist gösteride komünist grupların da silahlanmaya başladığı görüldü.

    komünistler herkes tarafından görülen sembolleri ve yarı otomatik silahları ile sokakta devriye gezerken “faşistleri yeniden korkuya boğacağız” dövizi taşıdılar.
    austin’de devriye gezen kızıl muhafızlar, beyaz hayatlar değerlidir faşist grubunun planladığı gösteriyi engellemek için sokağa çıktıklarını söylüyorlar.

    polis 6 kızıl muhafız üyesini gözaltına alarak tutukladı.
    --- spoiler ---

    http://isyandan.org/…narak-oz-savunmayi-orgutluyor/

    bu arada haber rt'den alınma. fotoğraf ve haber için tıklayın
  • kaynağı götümden daha güvenilir olmayan kurgusal beyandır.

    bak arkadaş farkındamısın, veya -asla küçümsemek için söylemiyorum ama- hiç gittin gördünmü bilmiyorum (bkz: texas), (bkz: austin), (bkz: maoist), (bkz: öz savunma) kelimelerini aynı paragrafta kullanmak nasıl anlamsız birşeydir?

    hani belli ki haberi yapanlar naif insanlar ve "faşist yürüyüşü engelleme" gibi bir cümle kurmuşlar, o faşist beyaz örgütlenme dediğin beyazların hakları örgütü hiç de naif insanlardan oluşmaz. anadolu dili ile anlatacağım, maoist bir eylem hem de austin'de fbi veya polisten önce kendini cowboy sanan bu faşist ekibin göstericilerin taşıdığı dövizleri aynı göstericilerin götlerine sokması ile sonuçlanır.

    hani bak daha polis veya fbı aşamasına gelmedik.

    haber -eğer doğruysa- "austin'deki zaten toplamda altı adet olan kızıl muhafız'ın polis tarafından linçden kurtarılmak için polis merkezine götürülmesi" olarak değiştirilmelidir.
  • bush ve obama dönemlerinde silahlanmayıp şimdi silahlanmaya kalkan öyle komünistin götüne koyiim ben.
    cia kolpasıdır, bizdeki "türk solu" gibi, "amerikan solu"dur.
  • amerika'da hala silahlanmayan bir grup insan olduğunu öğrendiğim başlık. tez zamanda silahlansınlar.
hesabın var mı? giriş yap