• ağır bir işsiz, sözlükteki survivor izlemeyen; bunun yerine neyşınıl ceyografik yahut diskavri çenıl'da belgeseller takip eden tayfanın deyimiyle bir "gerizekalı" olarak an itibariyle başlatmak istediğim kampanya..

    kendisi semih'in yaptığı se7en göndermesindeki "şehvet" günahını bir aşağılama, erotizm kokulu bir niteleme olarak algıladığı için ne kadar kültürsüz olduğunu zaten göstermiş oldu; lakin bu kültürsüzlüğünü semih'e oy kaybı olarak döndürmeye çalışmakla kombine etmesi alenen taraf tutmak, aşikarane semih'i adada tamamen düşman ilan etmek amaçlı bir yeltenmedir..

    semih'in nitelemesi terbiyesizlikle uzaktan yakından alakalı değildir.. kaldı ki, diyelim ki öyledir, diyelim ki etik dışı, toplum ahlakına aykırıdır; neden kurgu ekibine montajda attırmadın? varsayalım ki terbiyesizliktir; bugüne kadar yapılan densizliklerde neredeydin sevgili acun ılıcalı? programının semih'e alenen "köpek" gibi davranılan bölümünü izlememiş miydin ki, "aa, gerçekten yere atacağız mı dediniiz?" diye şaşırmış rollerini oynadın?

    yineliyorum, bu akşamki bölümde semih'e haksız bir özür diletip, onu insanlar karşısında küçük düşürmeye kalkıştın ve dolayısıyla onu destekleyen insanların da amaçlarına engel olmaya, emeklerini boşa çıkarmaya çalıştın.. bizler bunu yemedik, ama semih reyiz'in açığını bekleyenler bu attığını havada kapıp onu yerin dibine gömmeye başladılar bile..

    madem izleyenlerin yorumlarını dikkate alıyor, madem ona göre program yürütüyorsun, şimdi yapman gereken semih'ten ve dahi onu mesajlarıyla destekleyen insanlardan gereksiz özür diletmenin özrünü dilemektir sayın ılıcalı..

    bu akşamki programında yeni bir açıklama yapıp, semih'ten almaya çalıştığın izleyici desteğini eksiksiz geri vermektir.. aksi takdirde şahsınızı bu yarışmanın güvenirliğini zedelemiş, tarafsızlığına toz kondurmuş sayacağım..
  • (bkz: geri zekalı)
  • (bkz: derdini sikeyim butonu) bkz'ını da bana bırakmışsın delikanlı
  • biri gerçekten şu insanların derdini bızıklasın aq olarak tepki verdiğim kampanya.
    niye bu kadar boş yaşıyoruz?
    ulan öğretmeni isyan eder, diğeri gelir sörvayvır der. nasıl bi aşiretsiniz para mı veriyorlar söyleyin de bizde size katılalım..

    onu bunu halletti gözünü sörvayvıra dikti..
  • bana göre programını ciddiye alan ve izleyen insanlara saygısı varsa yapması gereken hadisedir.

    isteyen istediğini ağır işsizlikle niteleyebilir. ancak ağır işsizler de biraraya gelip tv 8 karşısına geçerek, adil olduğu vaadedilen bir programı 4-5 ay takip ediyorlarsa saygı görmeyi hakediyorlar demektir.

    toplumun en işsizinden en işlisine kadar her kesimi saygı görmeyi hakeder. saygı talep eden insana çıkışmaksa ezik orospu çocuklarının ego mastürbasyonundan öte bir şey değildir.

    suratına attırdıklarım.

    semih de değilim destekçisi de değilim. yine de programı izleyen biri olarak bu vesileyle vaad edilen adil yarışma ortamının sağlanması için +1'imle katıldığım bir kampanyadır.
    ha bu arada türkcell hatlarımızı iptal ediyoruz kampanyasına da katıldım. bir yandan da memleketi kurtarıyorum yani. hadi şimdi siktir git amına kodumun dallaması. evet evet sen, sen kendini bliiyosun...
  • ya 'tanrı aşkına bi siktir git' dedirten başlığa başlıca örnek..
  • (bkz: acun semih ve destekçilerinin bastığı yeri satın alır)

    (bkz: kendisiyle oynayan oğlan)
hesabın var mı? giriş yap