• en baba ayrıcalığının kol gibi yıllık aidat olacağı kesin olan karttır.
  • yıllık kart ücreti asıl kart için 100tl, ek kart için 15tl olan kart
  • gün itibarıyla yıllık kart ücreti 110tl'dir. kullanabilecek durumda olanlar için çok güzel ayrıcalıkları vardır. mesela yurtdışında otel ve restoran harcamalarına kafadan %5 indirim yapmasını bunlardan biri olarak sayabiliriz.
  • yurt disinda yapilan alisverislerde banka komisyonu eklemeyen, 100 $ uzeri alisverislerde kafasina gore uc taksit yapan, bir yildan uzun bir suredir kullandigim lakin bir turlu ucak bileti alacak kadar puan biriktiremedigim yapi kredi bankasinin sundugu kredi karti.
  • bugün ekstremde 135tl yıllık aidat kesildiğini gördüğüm kredi kartı.hemen telefona sarıldım ve iptali için müşteri hizmetlerini aradım.telefondaki hanımefendi hiçbir sorun çıkarmadan,kibar bir şekilde işlemimi gerçekleştirdi.
    yurt dışında işime çok yaradığını ve bugüne kadar her türlü problemimi bir telefonla halledebildiğimi göz önüne alırsak,yıllık ücreti iptal etmeseler bile ben kartı iptal eder miyim tam emin değilim.
  • duruma göre her zaman avantajlı olmayan kredi kartı. yurtdışında otel ve restoranlarda yapılan harcamalardaki %5 indirimde gözden kaçan çeşitli parametreler mevcut.

    - işlem başına maksimum alabileceğiniz indirim 50 tl.
    - hesap kesim sırasında kur farkı 0,1 tl'ye kadar kullanıcı aleyhinde oynayabiliyor.

    bu da %5 değil %0,87'lik bir indirim demek oluyor. otellerde ise eğer uzun süreli kalındıysa, kur farkına bağlı olarak, 500€ ve üstü harcamalarda kredi kartını kullanmak zarara sebep oluyor. türkiye'den nakit € alıp, nakit ödemek daha cazip.

    (hesaplamalarda standart kur, kredi kartı kuru arası fark 0,1 tl alınmıştır)

    ha diyeceksiniz yurtdışında bu kadar çok otelde kalan kodamana koymaz bu fark, doğrudur. yine de bankaların süslü yalanlarını paylaşmaya engel değildir.
  • benim gibi hali vakti yerinde olan, tuzu kuru tiplerin kullanması gereken kart. 135 tl'lik aidatına da itiraz edince hemen iade ediyorlar.
  • bana, kullanmaya başladığım sadece 1 yıl içinde 1 adet münich, 1 adet ordu gidiş dönüş uçak bileti ve kıbrısta 2 kişi 5 yıldızlı otelde 3 gün konaklama kazandırmış kredi kartıdır. ve şuanda yine kartta istediğim herhangi bir avrupa ülkesine gidiş dönüş uçak bileti almama yetecek kadar puan var, gitmeye ülke arıyorum.
    bunları kazanmak içinse aylık 5 milyar falan karta ödemek gerekmiyor. kampanyaları takip etmek yeterli. şahsen benim aylık ödediğim ortalama miktar 2000 tl ve toplamda 6 gün otel, 2 yurtdışı bir yurtiçi uçuş kazanmama yetti. kart aidatını da düzenli kullandığım için almadılar.
    uzun lafın kısası eğer kredi kartı kullanıyorsanız, gezmeyi seviyorsanız ve şuanki kartınızdan verim alamıyorsanız şiddetle tavsiye ederim.
  • ilk defa bir kredi kartının sunduğu avantajlardan etkilendim.
    yurtdışında avantajları vs. olduğunu biliyordum ama açıp da okumamıştım nedir ne değildir.

    neyse, yurtdışında 15 gün bunu kullandım, geldiğimde gördüm ki 100 tl üzeri harcamaları 5'e bölmüş ve %5 indirim yapmış. aşağı yukarı 250 tl kazancım oldu bu kart sayesinde. ayrıca harcamaları taksitlendirerek hesap kesim tarihinde bunalıma girmemi engelledi.

    daha pek çok özelliği vardır ama bilmiyorum, bu kadarı bana yeter.
  • standart bir world kart kullanıcısı iken donanım haber forumları sayesinde tanıştığım ve kampanyaları takip sayesinde puanın dibine vurduğum kredi kartı.

    http://forum.donanimhaber.com/m_43479733/tm.htm
hesabın var mı? giriş yap