• tipik bir adnan oktar hareketi. adamın her şeyi sahte.
  • ciddi ciddi her tarafta olan botlardır. gündeme hashtag falan sokarlar. şuna baksanıza bir allah aşkına, profilde güzel bir kız, kapak fotoğrafında adnan oktar'ın kalp kolye içerisindeki fotoğrafı, "onu çok seviyorum çünkü bana kuran öğretti" yazıyor. lan bu nasıl bir kafa hahahahah çok güldüm yahu. arkadaşlarım ve o ingiliz derin devleti tarafından düzenlenen komplo sayesinde içeri alınhahahahahah. seni neden almadılar güzelim o zaman?

    gündeme "işkence ile çekilen görüntüler" diye bir şey sokmuşlar bu botlar. şimdi adnan oktar bir suçtan dolayı içeride tutuluyor yanılmıyorsam, mali şubeye de açıklayamıyor bu kadar paranın nereden geldiğini ve bu botlar aynı gifleri defalarca döndürüyor twitter'da. sanki gerçeklermiş gibi bir de millet inanıyor. olum adam cezaevinde millet gelmiş burada sayın adnan hocam sayın bilmem ne hocam diye yazıyor lan bildiğin.

    kendisine ve hapiste olan bu kadar yardakçısı ile beraber 1.5 yıl içeride kalmış insanlara sesleniyorum, lan bu kadar parayı nereden buldunuz? bu organizasyon falan nedir? açıklayın her şeyi direk böyle abidik gubidik işlerle uğraşacağınıza da çık içeriden normal insan gibi metrobüsüne bin, otobüsüne bin normal bir hayat yaşa.
  • bombok bir durum, gereksiz gündeme girmeleri ne olduklarıyla ilgili hiçbir gerçeği değiştirememektedir.
hesabın var mı? giriş yap