• sadece dijital olarak indirilecek ve her ay 20 dolar odenerek kullanilabilecek photoshop surumu.
    adobe creative cloud ailesinin bir uyesi olmasi nedeni ile diger uygulamalarla beraber kullanmak istediginiz takdirde aylik fiyat 50 doalra yukselmekte.
    beraberinde daha iyi raw islemcisi, sarsinti giderici, daha iyi gren giderici gibi ozellikler gelmekte... ayrica uzerinde calistiginiz tum siler adobe un serverleridna da saklanabiliyor... bu yontemle korsan olarak indirilmesi simdilik zor gibi gozukmekte...
  • korsana teşvik gibi olmasın ama kırılabilecek programdır. program yine pcye kuruluyor yine pc üzerinden çalışıyor ve yine pcye kaydediyor dosyaları. ve teorik olarak kırılması imkansız değildir. ha extra para verip bulut servisi alırsanız tüm dosyalarınızı ayrıca bulutta saklamanız mümkün.

    korsan kullananın amına koyayım o ayrı.
  • türkçe dil desteğiyle gelir.
  • ulan yıl oldu 2014, bunun da 2014 versiyonunu çıkardılar, hala smart guides, sağdan blur, ortadan blur, bilmem ne blur. olm siz manyak mısınız? 3 tane koy 5 tane koy tamam, programı blur galerisine çevirmek nedir yahu? hala ürün dekupe ederken bin yıl öncesinin tekniklerini kullanıyoruz. dekupe, alfa kanal gibi hayati önemi olan konuları geliştirsenize arkadaş? son versiyondaki focus selection'ı görünce gerisini okumadım zaten. insaf yahu.
  • kişisel kullanım lisans ücreti şu an için aylık 35 liradır. fakat görülüyor ki adobe bunu aylık 5 lira falan da yapsa millet halen ilaç istemeye devam edecek. yüzsüzlükte çığır açmış bir milleti hesaba katmadı adamlar tabii...

    edit: aylık yerine yıllık yazmışım, sağolsunlar uyaranlar oldu. "yıllık plan, aylık ödemeli" ibaresi yüzünden yanlış anlamışım. fakat yine de hesaplayınca yıllık ön ödemeli olduğunda da 400 lira bir paraya denk geliyor. photoshop cs6'nın fiyatı 1.288 lira. aylık 35 lira veremeyecek adam da photoshop'la oynamasın çok afedersin. mesela eğer öğrenciysen edu uzantılı mail adresin ile satın aldığında aylık 17 liraya geliyor. üstelik iş yeri için lisanslanan photoshop'u aynı cc hesabıyla evde de kullanabilme şansı var creative cloud'da. korsan kullanmak için bahane yok.
  • 14.2 update'i ile 3d modelleme ve yazdırma imkanı sunan adobe photoshop versiyonu.
  • 150 euro'ya ömür boyu lisansı alınabiliyor. ama güncelleme desteği konusunda bilgim yok.
hesabın var mı? giriş yap