• karakter sınırı olmasa kaç tane mektup göndereceğini de yazacaktım da olmadı:

    23 milyon.

    evet, yanlış duymadınız, cumhurbaşkanımız ağaçlandırma yaptıklarını duyurmak için tam 23 milyon adet mektup postalayacakmış, 23 milyon mektup = 23 milyon da zarf demek.

    biri bu milletin zekasıyla fena halde dalga geçiyor.

    haber

    ek: aralarında dakikalar olan başlıklar üzerinden no2 aklısıra laf sokmuş, aylak bakkal misali boş geziyor sanırım arkadaş.

    çomarın biri de hem bu başlıkta, hem de diğerinde içinde tohum olacak rererö demiş. sayın çomar kardeş, millete tohum dağıtsan ne olacak? tohumu ekecek arazi mi var? nerede yeşil görse kesiyor zaten şehir içinde akp, şehir dışına çıkıp zaten ağaç olan ormana mı tohum ekelim? tayyip kendi reklamını yapıyor, 2 tohum için bir mektup, bir zarf, kağıt israfı yapıyor, hem de bunu devletin parasıyla yapıyor. sıkıntı burada, yoksa keşke her yere ağaç ekseler, şehirleri gökdelenlerle doldurmasalar, tarım arazilerini yandaşlara peşkeş çekmeseler, orman arazilerini yandaşlara site yapsınlar diye vermeseler, yakılan ormanları katarlılara satmasalar.
  • (bkz: erdoğan'ın 23 milyon eve mektup gönderecek olması)

    aramaya inanmak diye başlık veriyorsun, başlık mükerrer diyorsun kocaman bakınızı gömüyorsun. adama mesaj atıyorsun... ne başlığı açan sallıyor, ne başlığa entry giren...
    kardeş siz sözlük falan kullanmayın amk!
    diğer başlıkta entryim görünmez diye mükerrer başlık açmak kadar büyük emek hırsızlığı yok yemin ederim.

    sakın bu saatten sonra “ben büyüttün kardeş yeaaa” diye ağzını eğe eğe mesaj atmayın küfür ederim.
  • her bir zarfta tohumlar olacak sivri zekalı arkadaşım. plastiğe sarıp mı göndersin. duyurmak için demiş bir de. okuyun şu haberleri önce.

    güzel bir uygulama.
  • nereye ekeceğiz peki tohumları? her yer beton.
  • selamınaleyküm sayın vatandaş,

    yeşile karşı yürüttüğümüz politika ile ağaçları kesip yerine inşaat yaptığımız 16 yılın sonunda çevreci olmaya karar verdik, inşaatçılar da bizi kandırmışlar.

    zarfın içinde tohum bulabilirsiniz, ekecek toprak bulursanız ekersiniz.

    ekerseniz ekime, ekmezseniz kasıma kadar, allah yar ve yardımcınız olsun.

    gazi başkomutan recep tayyip erdoğan
hesabın var mı? giriş yap