• ahmet hakan'ın atatürk'e bakış açısını değiştirdiğni dile getirdiği yazıdır. ahmet hakan atatürk
  • "sen ne büyükmüşsün hey atatürk" başlığına sahip yazı.

    "hey atatürk" ne lan? uzaktan arkadaşına mı sesleniyorsun? bir kemalist söylese, samimiyetine inanırsın. mustafa kemal'e o kadar yakındır ki, hey mustafa bile der içtenlikle. samimi buluverirsin.

    "ey atatürk" diyeceğine... bu adamları yazar yapıyorlar işte..
  • -geçen senelerden birinde sırf artistlik olsun diye 10 kasım'da saat 9'u 5 geçe ayağa kalkmamış ve bunu marifetmiş gibi bu köşeden cümle aleme ilan etmiştim

    türkiye'nin en çok okunan gazetesinde köşesi olan bir adamın kalibresi bu işte. artizlik olsun diye. yazık.

    gerek yok ahmet hakan, "gölge etme" yeter.
  • ahmet hakan'ın yazılarında yazım hataları da var. örneğin 9'u 5 geçe olmalı. sanırım başkasına okutmadan post ediyor bazen.
  • ortalama yazılarına göre epey samimi buldum. bu sefer özeleştiri var, yalandan tarafsız triplerine girmemiş. neyse, yarın yine saçmalamasa bari.
  • yaşadığı ülkenin kurucusunu "anlayabilmek için", bakın sadece anlayabilmek için, başına tonla musibet, kanlı darbe girişimleri, radikal islamcıların saldırıları gelmesi gerekiyormuş. o kadar kıt bir yapılanmayla karşı karşıyayız yani. bunların en nişantaşı-cihangir imam hatiplisi bile bu halde.

    sırf artislik olsun diye 10 kasım 9'u 5 geçe ayağa kalkmadın ve köşende de artislik olsun diye belirttin değil mi? bunu da utanarak söylüyorsundur muhtemelen. bak dostum, mustafa kemal'in buna ihtiyacı yok. illaki 9'u 5 geçe ayağa kalkmak zorunda mıyız. yoo. kalkma ne olacak ki... atatürk'ün senin saygına zaten ihtiyacı yok. yine kalkmasan da olur.

    ....ama ölümünden 78 yıl sonra sana bu satırları yazdırdı ya. çok büyük adam gerçekten. ha biz zaten ne kadar büyük bir adam olduğunu biliyorduk. haa bak feto'nun nasıl bir adam olduğunu da biliyorduk. sen ve senin gibiler işine geldiği gibi hareket etti bu sürece gelene kadar... o kadar.

    neyse zararın neresinden dönersen kardır sayın ahmet hakan.
  • samimi olduğunu düşündüğüm bu yazıya cevaben kendisine bir önerim var; 10 kasım'da tam 09:05'de 1. köprüde anadolu'dan avrupa'ya geçiş istikametinde gişeler hizasında tam köprüye girme noktasında bir yerde olmaya çalış. yolun değil biliyorum ama yap işte!

    arabadan ineceksin kapın açık olacak ve deniz tarafına bakarak 1 dk saygı duruşunda bulunacaksın.

    bir yıl denk geldim. bence istanbul'daki atatürk'ü anabileceğin en güzel yer. tüm istanbul'un sirenleri, korna sesleri, hizanda arabadan inmiş insanlar, bir deniz esintisi ve duygu... artık sende olduğunu düşündüğüm minnet duygusu..

    belki orada buluşuruz.
  • bu sefer 10 kasım'da 9u 5 geçe ilk ayağa kalkacak olanın kendisi olacağını iddia etmiş:

    (bkz: sen kalkma ulan ayı!)
  • şu yazdıklarını okuyunca; sen ne değişik bi adammışsın diyorum; başka da birşey demiyorum.
hesabın var mı? giriş yap