• (bkz: burhan kuzu)
    açık ara en oyunbozanları çıktı.
    işine gelince milli irade, işine gelmeyince sandıkla darbe/oynamıyorum.
  • tüm projelerin devlet adına değil akp adına yapıldığını gösteren beyanat. yani siz devleti, ülkeyi, halkı falan sevmiyormuşsunuz, siz "yap şuraya köprü, şurayı da kaz tünel olsun şanımız yürüsün" diye bunca iş yapmışsınız. iki yüzlü köpekler sizi.

    ben en azından bu mevkilere gelmişlerse biraz akılları vardır, biraz mantık sahibidirler diye düşünüyordum ama alakası yokmuş, cümlesinin sonu nereye varacak onu bile hesaplayamayan adamlar 13 yıldır ülkenin başında bela gibi duruyorlarmış.

    çok şükür bitti, devran döndü. yargılanacaksınız, sadece mahkemede değil vicdanlarda yargılanacaksınız. ne mahkemeden ne de vicdanlardan sağlam çıkabileceksiniz, şeref yoksunları.
  • bu ülkenin saçma sapan "dostlar alışverişte görsün" tarzı projelere (kanal istanbul, üçüncü hava limanı vs.) ihtiyacı olmadığından, bu projelere ayrılacak kaynağın teknolojik altyapı geliştirmeleri, bilimsel eğitim ve sanayii yatırımlarına yönlendirilmesiyle hayırlı olacak gelişmedir. umarım ak partinin projeleri tez zamanda iptal olur.
  • projelerin götten sallamalığını ortaya koyan ibretlik söz.
    parlamenter sistemde, nispi temsil seçim sisteminde yüzde 41 oy almışsın, niye iptal oluyor projeler?
  • tüh, tam da yerli uçağa binecektik diye üzüldüğüm durumdur.

    şaka lan şaka, projesi mi var? alayı mütahhitçilik oynuyordu cepleri için...
  • isterse dolar 5 lira olsun benzin 8 lira. bunlar atlatılacak şeyler, biz bu adamın elinden her arzusunu yasalaştırma yetkisini aldık ya geleceğimizi kurtardık. bundan böyle varsın 3 tane hava alanımız olmasın, 500t ile işe gidip geleyim gam yemem. gıkımı da çıkarmam. gönül rahatlığı ile çocuk doğurabiliriz artık.

    ayrıca burhan kuzum analizi güzel yapmış, sırf rte'ye olan kinden emanet oy verdiler diyor. bu durumda kızman gereken kişi emanet oyu veren değil bence. biraz düşünürsen bulabilirsin.

    (bkz: oy vermediniz hizmetleri geri alıyoruz)
    yediğin de yanına kar kalsın
  • (bkz: haydarpaşa-gebze banliyö treni)

    akp'nin göte çaktığı en büyük kazıklardan biri.
  • devlette devamlilik esastir.

    akp'sinin yerine gelecek hukumet, onlar gibi kabile yontemleri ile devleti yonetmedikce, devlet adabi devlete yeniden hakim oldukca birak devam etmeyi daha iyileri yapilir. merak etmeyin. yeter ki usul erkan bilen, liyakat sahibi insanlar gelsin basa.
hesabın var mı? giriş yap