• 11 ocak 2017 tbmm yeni anayasa görüşmeleri oturumu sırasında çıkan kavgada, bacağından ısırıldığını söyleyen akp'li vekilin iddiaları üzerine, akp'li bazı milletvekillerinin 'dikkat! köpek giremez.' yazılı kağıtlarla meclis'e girmesi olayı. anayasayı ihlal ederek anayasada değişiklik yapmakta ısrar eden kendileri, chp'li kadın milletvekilini darp edip, telefonunu fırlatan kendileri, meclis kürsüsünü tahrip eden kendileri ama suçlu chp, öyle mi? 10 yaşındaki yeğenimin vereceği tepkiye benzer bir şekilde 'köpekler giremez, tımam mı?' şeklinde tepki vermek yakışıyor mu koskoca milletvekiline?

    https://pbs.twimg.com/media/c1-pyv6xuaav8gi.jpg
    https://pbs.twimg.com/media/c1-pyicwgaaiayo.jpg

    not: ısırılma olayı konusunda hiçbir delil olmadığını da belirtmek isterim. muhtemelen kavga esnasında bacağına gelen bir darbeyi, ısırılma olarak yansıtıyor akp'li vekil. havuz medyası tarafından 'ısıran kişi' olarak gösterilen eren erdem, ısırılma olayının iftira olduğunu, epitel doku testi önerdiğini açıkladı. koskoca meclis'in uğraştığı işlere bakın ya!

    edit: tam tahmin ettiğimiz gibi; havuz medyası ve aktroller tarafından eren erdem'e yine iftira atılmış. akp'li vekil muhammed balta'nın bacağındaki yaranın da, eski bir yara olduğu iddia ediliyor. işiniz, gücünüz sahtekarlık ve iftira.
  • meclisin seviyesini iyice düşüren bir harekettir ve hatta o meclise saygısızlıktır. bunu yapanlar, fikirleri ve eylemleri ile türkiye cumhuriyeti devletinin geleceğine yön vermesi gereken, koca koca adamlar.
  • iyice ilkokul piyesine bağladılar.
  • bozkurtların bu kağıda alınıp meclise girmemesi gerekir.
  • amaclanan, meclisi iyice itibarsizlastirip, halka; "bakin gordunuz mu, bu meclis is yapamiyor, baskanlik sistemi sart" dedirtmektir.
    bu isin sonu suraya gidiyor maalesef...
  • (bkz: akp)
  • (bkz: yarası olan gocunur)
    kimlerin ne uğruna kime köpeklik ettiğini herkes biliyor, bazı dalyaraklar buna liderlik vasfı diyor, dürüst insanlarsa açık bir şekilde tasmalananların yüzüne vuruyor: biat ediyorsunuz, biatçı bir kültürden geliyorsunuz, itaat etmeye programlanmışsınız. o yüzden uzun abiniz istedi diye kendi ellerinizle yetkilerinizden vazgeçtiniz.

    milletvekilleri düşünün kendi yetkilerinden vazgeçen, kendini üreten sisteme sırtını dönen ve bir kişinin dudağının arasından çıkan lafı kanundan, yasadan üstün tutan. parlementer sistemin yüz karasısınız.
  • tam bir çomarca propaganda malzemesi...
  • köpek giremiyor ama ne kadar bit, yavşak ararsan orada...
  • bu millet vekilleri sadece insanların değil; hayvanların ve tüm bitkilerin de hakkını savunmak zorundadırlar.onları bir hakaret malzemesi olarak kullanarak kendi çürük meclislerine ve projelerine alet etmesinler mümkünse.
hesabın var mı? giriş yap