• ey amina kodumun solcu trolü. comar sensin comaristan da seni kucakta kucaga hoplattiklari yerdir.

    bu güzel girizgahtan sonra beyefendilik gomlegimi giyip güzelce cevap vereyim. efendim ben bazı orospu çocuklarının comaristan sınırları içinde gördüğü güzide çankırı ilinin kurşunlu ilçesinde dogdum. daha sonraları malesef babamın kararıyla istanbul'a geldik. memleketimle irtibatı da hiç kesmedim. dolayısıyla o bölgenin otuz yıllık gelişimini detaylı bir şekilde inceleme fırsatım oldu.

    kurşunlu dediğimiz ilçenin köyleriyle birlikte nüfusu en fazla 6 bindir. istanbul'un bir mahallesi olamayacak kadar küçük bu ilçede 3000 kişilik bir seramik fabrikası var. bunun dışında henüz görmediğim bir güneş enerjisi santrali yapılmış. bunun da potansiyeli 1000 1500 kisiymis ogrendigime göre.

    ayrıca burada iki etaptan oluşan toplamda 1000 dairelik toki yapıldı. tahmin edebileceğiniz gibi dairelerin çoğu boş. ilçeye dışarıdan gelen insanlar buralarda 200 300 tl ye oturabiliyor.

    bunun dışında ilçede öyle bir hayvancılık furyası başladı ki görmeniz lazım. millet hayvan gibi teşvik kovalıyor. başarıp kar ediyor etmiyor orası ayrı bir tartışma konusu.

    evet sayın pic. gördüğün gibi hükümet buralara da yatırım yapıyor ve emin ol oradaki insanlar senden çok daha fazla refah içinde yaşıyor. çünkü senin 1500 2000 kira verdiğin eve o adam 300 lira kira veriyor. senin organik diye kilosu 200 tl ye aldığın fabrikasyon balın dogalini kendi kovaninda üç kuruşa yetiştiriyor.

    bunlar hükümetin eğitimde, tarım politikalarında ve birçok alanda yaptığı hayatı hataları görmezden gelmemizi gerektirmez. ama turkiye'de sayısı milyonlara varan sozde solcu-muhalif özünde halk düşmanı olduğu gercegini gizleyemez. adam korkmadan utanmadan koca iç anadolu insanına comar diyor. zihniyetini siktiklerim.
hesabın var mı? giriş yap