• adamin kadini yola getirdigi ya da kadinin adami yedigi iliski.

    edit: 10 yil olmus bu entry yi yazali, son durum sudur: hala adam kadini yola getiremedi, kadin adami yiyemedi.*
  • "eski kiz arkada$imin annesiyle buyuk amcamin ili$kisi"
    cok sakincali, etik olarakda ayrica yanli$
  • zoologlara göre imkansiz, astrologlara göre ideal iliski cesidi.
  • akrep burcu kadını'nın boğa burcu erkeği'ne yazık ettiği ilişki olmazsa, en tehlikeli zaman olan ilk bikaç ay başarıyla atlatılabilirse, tadından yenmeyecek ilişki olabilir.
  • ideal iliskidir.
  • boğa burcu erkeği için çok ateşli derler ya hani, işte ateşe atılmış akrep hali de ortada. kızımıza sabırlar diliyoruz.
  • olmasını çok istediğim ama o akrep burçlunun sürekli iğnesini gösterdiği ilişkidir. akrep ister de ister, boğanın sabrı bu kadar aksiyonu gördükten sonra çeker bayrağı gider.
  • akrebin aradığı herşeyi boğada boğanında akrepte bulduğu lakin boğanın fiilen olmasa da gözünün devamlı başkalarında olduğu ilişkidir.. akrep çok sever boğayı fakat sadakat onun herşeyidir sesini de çıkaramaz fazla çünkü sempatik boğa beyimiz bi kılıf uydurmuştur ona..buna rağmen boğa azıcık daha sadık akrep azıcık daha kendini güncelleyen değiştiren biri olursa en mükemmel ilişkidir
  • boğa burcu erkeği gibi, sahip olduğu herşeye sımsıkı sarılan, biriktirme hastalığı olan, parayı kazanmasını bilip lakin boğa burcu kadını gibi harcamasını, yaşamasını bilmeyen bu erkeği, soyup soğana çevirecek, ocağına incir ağacı dikecek tek kadın türüdür. net. evet. şahitliğim var.

    not: 3 defa böyle bir çifte rastladım 3'ü de aynı minvaldedir. boşanmaları da bir el acayip oluyor, topu topu 4 sene süren evlilikte, 7 defa boşanma dilekçesi verilir mi be kadın. boğa ne yapsın, tabii ki aman huzurum kaçmasın, aman huzursuzluk çıkmasın deyû, her seferinde kadını vazgeçirmek için satılmadık ne tarla kaldı, ne daban. (dabanından yanlış bu işler, çibildek gözlüm bak burada sana selam çaktım yarın okursun:) k.i.b.a.e.o.ö.b.
  • nasıl anlatılır ki boğa burcu erkeği bilemiyorum. elimden geldiğince aktarmaya çalışıcam heralde tecrübelerle.öncelikle boğa burcu erkeğinden oldum olası korktum, uzak durdum.bir akrep kadını olarak boğa erkeğiyle hiç bir şekilde anlaşamayacağımı düşünüyodum. iş ya benimki burçlara inanan 12 13 yaşından beri yoğun olarak burçlarla ilgilenen hatta bazı insanların tipine bakarak hangi burç olduğunu söyleyen biriyim, yanıldığım da pek olmadı. boğa erkeği için de her zaman arkadaşlıkta çok iyi ama sevgili olarak asla diye düşünen biriydim. bu kanıya varma sebebim hayatıma bir boğa girdiği için değildi aksine hayatıma hiç bir zaman boğa erkeği girmedi hatta sırf boğa diye red ettiğim insanlar da oldu.
    gel gelelim şu güzel 2014ün güzel sonbaharında, yıllardır karşımda olan ama fark etmediğim, edemediğim bir boğa erkeği çıktı girdi hayatıma bir anda. ne de güzel girdi.
    öncelikle boğa burcu erkeği tipine bakınca en iyi anlaşılacak erkeklerdir. ilk görüşte bu adam kesin boğa burcu diyebileceğiniz tiplerdir. geneli esmer olur ve en güzel makyajları sakalları olur. suratlarına yapışmış bir gülümsemeleri vardır, ister dünyanın en çapkın erkeği olsun ister çapkınlıkla arası sıfır olan bir erkek olsun o gülüş çapkınca bir gülüştür. çok da etkileyici gülerler. elleri çok güzel olur bu erkeğin, öyle manikürden çıkmaz demiyorum tabi ama doğalarından mıdır nedir çok bakımlı görünen elleri ve tırnakları vardır. çok da güzel giyinirler, ne giyerlerse yakışır ve yeşil pijama bile giymiş olsa inanılmaz derece erkeksi dururlar. kadınlara önem verirler, annelerine düşkün olurlar, yengeç erkeği gibi anneci ve ağlak değil sahiplenici bir şekilde kol kanat olurlar. annelerine olan bağlılığı yüzünden de senin anana bacına bunu yapsalar hoşuna gider mi mottosuyla yaşayıp hiç bir kadının ahını almamak için uğraşırlar. boş umut vermezler. boş vaatlerde bulunmazlar. bir boğa erkeği bir söz veriyorsa onu mutlaka yapar. dostlarına çok önem verirler, onlar için ölüme dahi giderler. ve her zaman arkadaş çevresinde yamuğu olmayan düzgün adam diye tanımlanan bir tip varsa bilin ki onlar boğa burcudur. tabuları vardır herkese samimiyet göstermezler ama bir kadına içini açıyorsa tamamen doğal davranır. yaratılışlarında vardır bu doğallık, herkesin yapamayacağı şeyleri yaparlar, ilk akıllarına geleni söylerler belki başka bir kadına söylemedikleri şeyi o özel kadına söylerler çünkü bilirler ki başka bir kadına söylediklerinde uzaklaşmasına sebep olacak şey o özel kadında sadece küçük bir öfke yaratıp sonrasında yerini gülümsemeye bırakır. boğa burcu erkeğinin hayatındaki özel kadın olmak ise en güzel şeydir. dünyadaki tek kadın gibi hissedersiniz kendinizi, sizi öyle sahiplenir ki bir insana ait olmanın bu denli güzel bir duygu olduğunu sayesinde öğrenirsiniz. kollarının arasındayken kendinizi inanılmaz güvende hissedersiniz. bakışları çok derin ve keskindir, genelde göz kontağı çok kuramaz çekingen olur bu erkekler ama kendisine ait olduğuna inandığı kadına öyle güzel bakar ki, gözlerinin adeta konuştuğunu size bir şeyler anlatmak istediğini fark edersiniz. hatta ne anlatmak istediğini dahi anlarsınız.
    beraber çok gülersiniz çok eğlenirsiniz, sıkıcı değillerdir kesinlikle. evde olmayı daha çok severler evet gecelere akalım aman çok eğlenelim diye düşünen adamlar değillerdir. en sevdikleri yer evleridir, oturup sigarasını içmek televizyonunu izlemek sevdiği kadınla başbaşa huzur içinde olmak müzik dinlemek onlar için dünyanın en eğlenceli aktivitesinden bile güzeldir. siz de zaten sürekli onunla başbaşa kalmak istersiniz.
    yatakta sınırları yoktur, gerçekten yoktur. o son derece masum görünen sevimli kedi yatakta adeta kaplan olur. sizi hazzın doruklarına öyle bir çıkarır ki, çıtayı öyle bir yükseltir ki ondan sonra kimseye dokunmak dahi istemezsiniz. her kadının hayatında bir kere boğa erkeğiyle yaşanan seksi tatmalı. size dokunuşları bakışları kimseden duymadığınız şeyleri söylemesi hatta bunlara bile gerek yok sadece isminizi söylemesi bile sizi heyecanın zirvesine götürür. aynı zamanda boğa burcu erkeği de sizin ona ait olduğunuzu hissettirmenize bayılır, ona iltifat etmekten ziyade onun olmanın ne kadar güzel olduğunu söyler hissettirirseniz dünyanın en mutlu erkeği olur ve sizi de dünyanın en mutlu kadını yapar. yalnız bu boğa erkeği, inanılmaz derecede kıskançtır, sizin dudaklarınızdan başka bir erkeğin isminin çıkması bile onu bir anda öfkelendirir. çok sevdiğiniz şeyi kıskanır, hep en olmak ister hayatınızda, en sevilen en değer verilen en beğenilen.. izlediğiniz bir programın sunucusunu dahi çok görüyosunuz diye kıskanabilir, yeri gelir çok içiyorsunuz diye bir şarabı, yeri geldiğinde çok uyuyorsunuz diye yatağınızı.. sevgilisini asla paylaşamaz, ne bir insanla ne bir nesneyle.. en çok beni sevmeni istiyorum cümlesini onun ağzından çokca duyarsınız ve en çok onu severseniz her zaman onunla olursunuz.
    çok güzel bir espri anlayışı vardır, tepkileri inanılmaz güzel olur bazen tepkilerine çok gülersiniz bazen de zekasına hayran kaldığınız için gülerken düşünürsünüz. kendine ait bir kaç kelimesi vardır genelde o kelimeleri kullanır ve olaylara verdiği kendine has tepkileri yorumları çok hoşunuza gider.
    en sonunda da o gider, gidişi sizi kahreder. en çok onun yokluğuna alışmak yorar sizi, beceremezsiniz. üstesinden gelemezsiniz. ama bir boğa erkeği kadınını mecbur kalmadığı sürece bırakmaz. işin içinden çıkamıyorsa gerçekten elinden bir şey gelmiyorsa yapar, aksi halde o elini tuttuğu kadının elini hiç bir koşul ona bıraktıramaz. derin düşünen bir erkektir, diğer erkekler gibi basit düşünmez. en derinine kadar düşünür tartar içinde ve en doğrusu neyse onu yapmak zorunda kalır. öyle durumlarda keşke dersiniz başka şartlarda başka koşullarda çıksaydı bu adam karşıma da her zaman hayatımda kalma şansı olsaydı. bir daha hiç kimsenin sizi onun kadar sevmeyeceğini ve bir daha hiç kimseyi onun kadar sevmeyeceğinizi bile bile uğurlarsınız bu erkeği. ve o diğerleri gibi değildir, sizi üzecek kıracak bir söz söylemediği için, siz hayatındayken asla başka bir kadına göz ucuyla bile bakmadığı için sadakat kelimesinin tüm ağırlığını üzerine tamamen aldığı için onu kötü hatırlamazsınız. onu unutacak şeylerden de kaçmazsınız. onunla dinlediğiniz şarkıları dinlersiniz, onunla izlediğiniz filmleri, onun gitmeden önce içtiği içeceğin teneke kutusunu bile gözünüzün önünde saklarsınız çok üzülürsünüz ama yine de kaçmazsınız.
    böyle bir etkisi vardır boğa erkeğinin özellikle de akrep kadınının hayatında. o hiç kimseyi takmayan güçlü akrep kadını bir anda aşk kadınına dönüşür boğa erkeğiyle. kimseye yapmadığı şeyleri yapar ona, kimseye söylemediği sözleri söyler. çoğu konuda ilkini yaşar boğa erkeğiyle. o bakımdan kimsenin yıkamadığı akrep kadınını da boğa erkeğinin gidişi yıkar zaten. özlemekten başka da bir şey gelmez elinden.
hesabın var mı? giriş yap