• şu an tarihin arka odası programına konuk olan tarihçi emekli albay.
  • #teketek'te konuşmakta..
  • eski anıtkabir müze komutanı ve hacettepe üniversitesi tarih bölümü öğretim üyesi * yrd. doç. dr. 1962 karaman doğumludur.

    türkiye’deki gayrimüslimler (rumlar, ermeniler, yahudiler), türk-yunan ilişkileri, atatürk, atatürkçülük ve türkiye cumhuriyeti inkılap tarihi alanlarında 30 civarında kitabı bulunmaktadır.
  • yanlış bilmiyorsam kendisi mhp yonetimindedir. acaba şuan ki referandumda oyunu ne verecek çok merak ediyorum?
  • emekli albay ve halihazırda mhp merkez yönetim kurulu üyesi. 2015 seçimlerinden birinde karaman'dan mhp milletvekili adayı olmuş ancak seçilememiştir. 2017 referandumunda da devlet bahçeli'nin peşinden giderek başkanlık sistemi'ni desteklemiştir.

    benim önemsediğim tarafı ise askeri tarih üzerindeki derin bilgisidir. atatürk, atatürkçülük ve inkılap tarihi üzerine da pek çok eseri var kendisinin. ekim 2014'den bu yana da düşünce ve tarih dergisini çıkarmaktadır.
  • türklüğün kanayan yarası: güney adlı kitabında türkmenlerin telafer'den başlayan ve kerkük'ü de içine alan bölgede federal bir sistem kurmaları gerektiğini yazan tarihçi.

    "...türkiye ırak ve suriye'de ortaya çıkan yeni durumda türkmenlerin haklarını savunurken elbette ki ırak ve suriye'nin toprak bütünlüğünü esas almalı ancak bu toprak bütünlüğü içerisinde türkmenlerin haklarının ırak ve suriye anayasasına göre korunmasını da dile getirmelidir. ırak'ta türkmenler 3. etnik grup ve bugün telafer'den başlayan ve kerkük dahil uzanan hatta yapılan bütün katliamlara rağmen nüfusları çoğunluktadır. ırak anayasası federal hak vermektedir. kürtler bu haktan yararlanmaktadır. türkmenler de bu şekilde telafer'den başlayan ve kerkük'ü de içine alan bölgede federal bir sistem kurmalıdırlar."

    (bkz: #67139871)
  • şu an dersinde olduğum hocadır ve yılmaz özdili kaynakça göstermediğinden ötürü gömmektedir
  • daha ilk dersinde "allah allah, kontesi kim şiitti*?"gibi hakikaten özel bir cümleyi içinde barındıran temel fıkrasını anlatarak amfide motor meslek lisesi rüzgarları estiren akademisyen, emekli asker.
  • bunun sabahın köründe içkili vaziyette araba kullanırken çocuklarına simit almak için evden çıkmış bir kadına çarpmış, öldürmüş sonrasında da kadını suçlayarak serbest bırakılmış olanı da var. babası iskenderun arsuz 'un ilçelerinden birinin eski belediye başkanlarındanmış. vaka, küçük beyin ilk vakası değil tabii; ama ilikli üç düğme yeleği, sakalı, önünde kadehi ile ali güler kardeş hapse girer mi? beybabası koskoca eski belediye başkanı, elbette kurtarır. şahane ülke ya.

    https://www.gazeteduvar.com.tr/…kaldi-haber-1535351
hesabın var mı? giriş yap