• eskilerden kalma bir tv programi... aslinda her ne kadar "kalma" demis olsam da, aslinda kalmamis, coktan yayindan kaldirilmistir...
  • bu adamın arabesk-tsm ile elektronik dans müziğini bir araya getirdiği parçalarını enteresan buluyorum *. elektronik müzikle hiç alakası olmayan bir sanatçıyı sağlam elektronik bir dans parçasına vokal olarak seçmek cesurca bir hareket. elalem gidip kendi toprağının müziğini elektronik müzikle harmanlayınca uu vaov çok egzotik, bu adam yapınca yha kıro bu .s.s sibel can'ın zevkler düşünülmeksizin çok iyi bir ses olduğunu kabul etmek lazım şimdi. parçanın altyapısı oldukça sağlam, sözleri ise fena değil. klipte sibel can'ın alaturka hareketlerinden kurtulamaması biraz sırıtmış ama onun haricinde ülke standartlarına göre iyi denilebilecek seviyede. seviyorum bu adamın yaptığı işleri. hakkını veriyor daima.

    alkışlar

    sözleri de şöyle:

    seni beni ayırmaya
    yeterdi bu yaşanmışlar
    beni bana bırakmadın
    bitmez sandın yanlışlar

    aman yaman bahanesi
    kapandı aşkın perdesi
    gidenlere sevenlerin
    son sözüdür alkışlar

    dokunmuyor kalbi
    okunmuyor

    yoktur yeri dolmayan
    çoktur adı kalmayan

    sen acı gibi
    kordun neden tende?
    aşk alevleri
    kalpsiz mi yanmışlar?
    git bitir bizi
    artık bu son perde
    son sözüm sana
    alkışlar alkışlar

    hayallerin uzak düşüp
    karanlığa tıkanmışlar
    umutlara yanıp sönüp
    sevdayı yok saymışlar

    söz: deniz erten
    müzik - aranjör: erdem kınay
  • vay vay vay vay vay vay vay amk. olağanüstü bir şarkı. ilk saniyesinden son saniyeye kadar kaliteli bir parça olduğu ortada. yazacak bir şey bulamadım yemin ederim :( sibel can'ın yaptığı en güzel 3-5 şeyden birisi.
  • umarım albümün* diğer şarkıları da böyle kalitelidir dedirten parça.
  • en başta ses müziğin gerisinde kalıyor gibi gelse de laytmotiften anlaşılıyor ki olmuş bu şarkı, dinlenir. sibel can'ı severiz zaten pek pek.
  • 15-20 güne kalmaz yürür bu. tv'lerden çıkacak ufak bi kıvılcıma bakar.
  • buraya gelip hakkidaki yorumlari okuyunca kendimden biraz suphe ettim cunku nakarat ve diger ciktigi yerler haricinde sibel can'in sesi inanilmaz kotu ve catalli** geldi bana, boyle alisilagelmedik sekilde, gullü'ye falan benzettim hatta.

    bunun disinda sarki fena degil, produksyonunu ise erdem kinay'in ilk albumundeki sarkilarda oldugu gibi biraz ucuz/piyasa buldum. kendisinin baska sarkicilarin albumlerindeki sarkilara yaptigi duzenlemeler arasinda cok daha ince ve zarif isler vardi nitekim.

    son olarak klibe gelirsek, emre kinay'a kiralik miks ekipmanina dokunmayacaksin demisler herhalde, sadece ellerini uzerinde gezdiriyor boyle buyu yapmaya calisirmis gibi. bir de kamera sibel ablaya bir 8-9 kilo eklemis gene hahahah.
  • klibin büyük bir kısmında sibel can'ın sağ gözü kamufle böyle, üzerine saç taranmış acıların kadını bergen gibi. veya bülent ersoy vari bir güneş gözlüğü var. dedim acaba hakan ural bir gün içip sapıttı da kadının gözüne tuzruhu mu spreyledi diye.

    neyse, yok sanırım öyle bir şey.
  • aşırı sağlam şarkı.

    tabi ses sistemli golf 7'de dinlerseniz.
hesabın var mı? giriş yap