*

  • http://www.aloparca.com/ adresinden ulaşılabilen, tüketici memnuniyetini ön planda tutan ve ürün yelpazesi çok geniş olan oto yedek parça sitesi. ihtiyaçlar doğrultusunda düşünmeden alışveriş yapılabilir...
  • otomotiv ve e-ticaret alanında 'altın örümcek' 'te çok güçlü rakiplerle beraber, hakkettikleri gibi finale kalmışlar. özellikle sitenin kullanışlılığı ve ürün çeşitliliğinde, otomotiv sektöründe rakipsiz olabilirler.
  • arabamın bakım zamanı gelmişti; aracım eski model olduğu ve tamircilerin de biraz fazla fiyat söylediğini bildiğim için internetten araştırma yapmaya başladım. hangi parçayı yazsam direk www.aloparca.com çıktı karşıma. gerçekten marka alternatifleri çok ve fiyatları çok uygun. kendi servis ağları bile var direk ürünleri alıp gidip servise yaptırıp çıkabiliyorsunuz. uyum sorununu da hem şase programı hem aracın bilgilerinin girildiği arama motoru ile aşabiliyorsunuz. periyodik bakım
    şimdilik sadece parçaları aldım, istediğim parçalar(marka olarak) , iyi paketlenmiş bir şekilde elime ulaştı. bir daha ki sefere servis ağlarından da faydalanmayı düşünüyorum.
    her şeyin e-ticaret olduğu bir ortam da sektör olarak önemli bir açığı kapattığını düşünüyorum.

    (bkz: aloparca)
  • aracıma yedek parça almak isteyip üşenirken bulduğum ödüllü , meğer bir benim bilmediğim etrafımdakilerin de alışveriş yaptığı yedek parça sitesi.
  • sipariş vermenizden iki gün sonra hâlâ ödeme onayı vermeyen, hatta müşteri hizmetlerine ulaşana kadar ödeme onayı vermeyen, sonrasında yine müşteri hizmetleriyle ayrıca temas kurmadan kargoyu çıkarmayan, hususi olarak istediğiniz kargo firması yerine beş para etmez diğer firmayla kargonuzu gönderen, fiyatlar üç kuruş düşük olduğu için ve müşteriler sitenin güzel grafiklerine aldanıp profesyonel bir müessese olduklarını sandığı için iş yapabilen bir firmadır. piyasada binlercesi bulunan xxotoparca.com.zx, zzzotoparcabayburt.net.br gibi merdivenaltı firmalar dahi bunlardan daha profesyonel çalışıyor. tamam otostart'a para kaptırmayın ama burdan da kaliteli hizmet beklemeyin, zira boşa bekliyorsunuz, bekliyonuz bekliyonuz gelmiyor.
  • internetten yedek parça alma kültürünü ülkemize sokan, aksesuar satışına da başlamış şukela e-ticaret sitesi.
  • yanlis parca gonderen, geri yolladigimizda almak istemeyen, yerine parca da gondermeyen ve hatta paranizi da iade etmeyen ahlaksiz, hirsiz firma
  • sipariş verdim, 3 gün ses çıkmadı. 3. günün sonunda aradım, ürün sevkiyatta bugün kargoya vereceğiz dediler. akşam da arayıp parçanın ellerinde olmadığını ve siparişimi iptal ettiklerini söylediler.

    bir de ödül falan almışlar. ilginç.
  • arabanız bozulmus, sinirleriniz gergin, karsınıza satıs yapma kaygısı olmadan destek veren insanlar cıkıyor. bunun üzerine istediklerinizi gönül rahatlığı ile sorabiliyorsunuz. size detaylarıyla izah ediyorlar. anlatıyorlar ve sorunun neden kaynaklı olabilecegi konusunda yardımcı oluyorlar. internet üzerinde yedek parca konusunda muhattap bulabildiğiniz en iyi ve tek yedek parça sitesi diyebilirim.
hesabın var mı? giriş yap