• altınyıldız firmasının yeni internet sitesi. satış da yapan bu sitede, açılışa özel indirimler var. mesela kısa kollu gömlek 79,99 tl yerine 19,99 tl imiş. sıcak havalarda takımın altına kısa kollu gömlek giyilmez diyenler ile giyilir olm neden giyilmesin diyenler başımın etini yemeyi bıraktığı anda 3 adet sipariş vermeyi düşünüyorum.

    edit: gömleklerde beden bilgisi yok ya la... nasıl bir amatörlüktür olm bu?

    edit 2: seçiliyormuş beden. ben becerememişim. önce rengi seçmeniz gerekiyor. ondan sonra beden kısmı açılıyor.
  • nerde işe yaramayan ürün varsa siteye koymuşlar. 2 gömlek aldım, gömlekler pamuk yada nylon değil bildiğin bim poşetinden yapılmış. su geçirmeyen nano teknoloji dedikleri bu olsa gerek. koy içine dost ayranı ıslanmadan taşı
  • kesinlikle alışveriş yapmadan önce bir kez daha düşünülmesi gereken bir site. dalga geçer gibi iç tarafında boydan boya sökükleri olan, defolu pantolunu göndermişler. müşteri hizmetleri ise tam evlere şenlik. maillere günlerece cevap verilmiyor, telefondaki müşteri hizmetleri tamamen profesyonellikten uzak, hep biz haklıyız modunda. kesinlikte uzak durulması gereken bir alışveriş sitesi
  • şu an sitelerinde görülmemiş bir indirim var, sakın kaçırmayın !
  • online alışveriş yaparken dikkat edilmesi gereken site.

    bir kaç birşey aldıktan sonra site içerisinde gezinirken, alışverişinizi 30 dakika içerisinde tamamlamanız halinde ekstra 20 tl indirim alacağınıza dair bir pop-up teklifi ile karşılabilirsiniz. bu teklifi kabul eder ve alışverişinizi 30 dakika içerisinde alışverişinizi tamamladığınızda vaadedilen 20 tl indirimi alamayabilirsiniz. sebebi fırsat ürünlerinde indirimin geçmemesidir, sizde fırsat ürünlerinden almış olabilirsiniz. ancak size yapılan teklifte bununla alakalı bir ibare ve uyarı yoktur. işte böyle garip bir yer.

    bakalım neler göreceğiz.
  • black friday'de gömlek satın aldığım site. gömleklerin içinde %50' civarında polyester var. daha ütü yaparken gömlekten iğrenç bir plastik kokusu yayılıyor. bir kez bu gömleklerden birini giymiş bulundum, bütün gün üzerinizde plastik giymiş gibi bir his yaratıyor, pamuklu gömleklere alışkın bir kişi iseniz bu tip bir gömleğin tenimize teması sürekli gıcık veriyor.

    diyeceksiniz ki sitesinde gömleğin polyesterden yapıldığı yazmıyor mu? satın almadan önce okumadın mı? sonradan baktım sitede yazıyormuş. fakat böyle tanınmış ve bilinen bir şirketin yarı plastik gömlek üreteceğini düşünmeden sipariş vermiş bulundum. hata bende.

    bu gömlekleri en kısa zamanda kızılay'ın giysi bağış kutusuna atıp kendime başka üreticilerden doğru düzgün %100 pamuklu gömlekler alacağım.
  • az önce tv reklamlamını görünce girip bi bakayım dediğim site.
    fakat sitede ana sayfadan öteye gidemiyorsunuz. kardeşim verdiğiniz paraya yazık. bu parayı iyi bi yazılımcıya verin de size adam akıllı bir site yapsın.
  • adresime özel olarak gönderilen ve şahsıma tanımlı olduğu iddia edilen kod üzerinden yüzde 45'lik indirim vaat edilmesine rağmen, kodu yazdığım her ürün için kampanya koşulu sağlanmadı iletisiyle beklentilerimi ve zamanımı heba eden site
  • bana göre boyner grubu'na dahil online mağazalar içerisinde en iyisi. ürün, paketleme ve gönderim süresinde şu ana kadar hiç problem yaşatmadı. boyner'in tüm e-ticaret mağazalarında sadece iade mümkünken altınyıldız'da değişim sürecinin bulunması bile tercih edilmesi için yeterli. mağazalarında tadilat imkanı da sunuyor. çalışanlarının işini iyi yapması ve alışveriş sonrası sağladığı memnuniyet benim için daha önemli, bu yüzden çok rekabetçi olmayan site tasarım ve kullanımına takılmıyorum.
  • internet sitesinden kesinlikle alışveriş yapılmaması gereken site. ürünü alırsın 15 günde gelir, defolu çıkar geri yollarsın onlarca gün haber alamazsın. müşteri hizmetlerine kesinlikle bağlanamazsın. 29 ağusta gönderdiğim defolu ürünle ilgili hala ne bilgi alabildim, ne de kendilerine ulaşabiliyorum.
hesabın var mı? giriş yap