• 125 cc de 2006 sezonunun şampiyonu
  • katar'da antrenmanlarda yaptığı kaza ile sol uyluk kemiğini kırmıştır, yazık oldu.

    http://www.autosport.com/news/report.php/id/90018

    suzuki de sürücüsüz kaldı haliyle, autosport'un ilgili haberinde yer aldığı gibi bautista'nın yerine john hopkins gelecek çok büyük ihtimalle.
  • uyluk kemiğini kırdıktan sadece 41 gün sonra estoril'de yarışacak. antrenmanlardan sonra baktılar yarışması sakıncalı, emektar japon nobuatsu aoki yarışacak yerine.

    http://www.autosport.com/news/report.php/id/90973
  • aprilia racing team gresini adına yarışan, koyu atletico madrid taraftarı motogp yarışçısı.
  • 2019 superbike sezonunda, ducati panigale v4 r ile jonathan rea in yıllardır süren hakimiyetine ilk 11 yarışın tümünü kazanarak ezici bir cevap vermiştir.

    böylece motogp sürücüsünün superbike a fazla geldiğini görmüş de olduk.

    bravodur.

    panigale v4r nin (bkz: desmosedici) sinin hakkini da yemeyelim. şu an pistteki en iyi makina olduğu kesin.
  • 2022 world superbike şampiyonu. bu sezonun ardından kendisini büyük ihtimalle çifte şampiyon olarak anacağız.

    güçlü ducati'ye ufak bedenini öyle iyi adapte ediyor, ağırlık avantajını öyle iyi kullanıyor ki, düşmediği sürece kimsenin -ne yazık ki toprak razgatlıoğlu'nun da- kendisini durdurma imkanı yok.

    kısa süre önce sözleşmesini bir sezon daha uzattığını belirtelim.
  • bunun beline, motoruna falan ağırlık takmazlarsa superbike 'ın heyecanı kalmayacak. twitterda biri "midget on a rocket" yazmıştı da çok gülmüştüm. her yarışta bu yorum aklıma geliyor. altında ducati heyvanı varken ağırlık sınırı gelmezse bunu kimse geçemez. motor fişek gibi, lastikler aşınmıyor. lan resmen motosiklet otonom gidiyor. ne anladım bu işten.

    rea zaten eytli, geriye rakip olarak bi toprak kalıyor. o da yamaha ile ancak ikinci olabiliyor. bmw ile ne yapacağı belli değil. normalde bu elemanın yeri 3-4 bence. ama ağırlık meselesi ciddi avantaj sağlıyor. motoruna ağırlık taksınlar, o zaman belli olur pilotajı. geçen yılki şampiyonluğuna minik çocuklarının ve sempatik tavırlarının hatırına sevinmiştim ama kabak tadı vermeye başladı. ayrıca biraz da gtü kalktı sanki. devamlı iyi pilot olduğunu, ağırlık meselesinin önemli olmadığını söyleyip duruyor.
  • motogp'den klasman düşerek superbike'a geçmiş ve toprak razgatlıoğlu'nun başına bela olmuştur.
  • bugünkü magny-cours superpole yarışında takım arkadaşı rinaldi'ye arkadan kontrolsüz bir şekilde çarpmış ve yarış dışı kalmasına sebep olmuştur. bu kazayı başka birisi yapsa hepimiz biliyoruz ki anasından emdiği sütü burnundan getirirler, hiçbir şey bilmiyorlarsa da en az 1 uzun tur cezası verirlerdi.

    bu cezayı alsa 2. yarışa arka sıralardan başlayacak, belki de toprak kazanacak ve şampiyonluğa tekrar ortak olacaktı.

    ispanyol ve italyan lobisi cidden çok olmaya başladı. hem motogp, hem de sbk'da dorna denilen ispanyol organizasyon artık göz göre göre yapıyor herşeyi. hadi bizim lobimiz yok, yok mu şöyle bir japon lobisi bunlara dur diyebilecek? cidden kabak tadı verdi artık.
hesabın var mı? giriş yap