• şu linkten izlenebilecek olan başyapıttır.anadolu partisi

    buram buram kalite, buram buram emek kokan bir yapımdır. sektör hakkında az çok bilgisi olan bir insan olarak söyleyebilirimki bu kadar kaliteli bir iş minimum 25-30 kişilik profesyonel bir ekibin elinden çıkmıştır. kendilerine başarılarının devamını diliyorum.

    edit: bahsi geçen ilk tanıtım videolarını -haliyle- silmişler, zaten parti falan da kalmadı ortada. güncel link; best party song ever

    edit: yeni güncel link işte o video
  • ya yazmayayım yazmayayım diyorum da ...

    ulan, ''anadolu'nun kızı'' diye tekrar edip duruyor şarkıda, fotoğraflara bakıyorum ankara'nın ötesinde çekilmiş bir tane fotoğraf yok. çanakkale'de, anıtkabir'de vs. hepsi.

    hayır, emine ülker tarhan'ı anadolu kızı olmamakla suçlamıyorum, çünkü şu yüzyılda anadolu kızı olabilmesi için evvela ataerkil düzene boyun eğmiş, törelere adetlere biat ederek hayatını sürdüren evinin kadını çocuklarının anası olmaktan öte toplumsal bir rolü olmayan bir kadın olması gerekir.

    ama neydi sayın tarhan'ın chp'ye karşı argümanı, ''değerlerden vazgeçtiniz, cumhuriyet'e ihanet ettiniz, altı ok bu değil''.

    ee ablam ? ne ayak ? anadolu'yu düşürmüyorsun ağzından ama ? parti kurunca mı anladın, türkiye'nin 'her kesiminden' ve büyük çoğunluğu olan 'anadolu'dan oy alman gerektiğini.

    cumhurbaşkanlığı seçimi sırasında partinin çalışmalarını baltalarken de aklına gelseydi keşke bunlar.
  • tabii ki merve nin doğum günü parti si klibiyle yakın veya uzak hiçbir alakası olmayan, gayet ciddi ve aklıbaşında bir siyasi tanıtım çalışması. dört köşe fotoğraf kulesi bir görsel şölen. "pes etmezsen" temalı müzik bir duygu seli. tarhan başkan tey tey tey.

    makara kukara bir yana, kısaca naif olmuş.

    ben naif bulurum, sen samimi olmuş dersin, öteki çıkar seviyeli bir yapım der. sonra herkes türkiye'deki siyasi uslubun normalize edilmesi, hararetin ve tansiyonun düşmesi ve nezaketin ve ciddiyetin yeniden tesis edilmesi gerektiğinde hemfikir olur. ve bu videoya da o yönde bir adım gözüyle bakılır.

    fakat,

    böyle partileri gördükçe bir akbaba hırçınlığındaki ak partisi'nin, barış dolu ürkek güvercinlerin, nazik minik serçelerin üstüne kanlı gözlerle, sivri pençeleriyle, delici gagasıyla saldırıp onları paramparça ettiği bir doğa belgeseli sahnesi geliyor. hedefine ulaşma yolunda şiddet, hile ve yalandan başka bir şey bilmeyen bir örgütün karşısında kısıtlı imkanlarıyla anadolu partisi gibi partilerin çaresizliği, arenada aslanlara atılan kölelerin durumuna benziyor. yani bunları gördükçe zihnimde oluşan imgeler bunlar.

    tiranın hakkından gelmek için farklı bir yaklaşım lazım sanki.

    akp'nin rakiplerine acıyan gözlerle bakmak istemiyorum. rakiplerinin karşısında akp'nin haline acımak istiyorum.

    .
  • eset progapandası duyar gibi olduğum cingırı var.
  • beyaz show ve ya çiçek taksi giriş vtr'si gibi olan tanıtım videosu.
    baştan kaybedeceği belli. keşke sadece tarhan hanımın vidolarını koysalarmış. daha iyi olurmuş.

    şu solu bi' rahat bırakın ya.
  • samimi bir tanıtım videosu. jenerik
  • beni doksanların trt jeneriklerine götürüp geri getiren video. sanki ferhunde hanımlar başlıyor, öyle bir lezzet.

    o değil de alican aşan'ın cebine iki paket marlboro koysaydınız size daha iyi iş çıkarırdı, eminim.
  • gözlerin hallederiz kadir'i aradığı trt dizisi.
hesabın var mı? giriş yap