• hayırlı evlat cümlesi.

    hele hele bu evlat erkek ise, cennetliktir.

    misal bugün şahsımın ta kendisidir.

    anneciğim yoktu bir hafta. toza alerjisi var. o gelmeden ona sürpriz yapmak istedim. ben temizlerim dedi evi ama kabul etmedim. onu sen dinlen geç gel eve dedim. ben temizleyeceğim, yorulma dedim.

    o kadar mutlu oldu, o kadar sevindi ki, eve geldiğinde kapıyı açınca o çiçek gibi kokan evi görür görmez öyle bir sarıldı ki bana, dünyalar benim oldu.

    anneleri yormayın, üzmeyin. onlarsız biz bir hiçiz. tüm annelerin ellerinden öperim.
  • ilerde çocuğumdan duymak istediğim cümle. şimdiden aferin çocuğum.
  • annem beni gündelikçi gibi kullanır bazen. kendi evime yardımcı alırım gider anne camı silerim. diyorum ki kadın alalım ben hizmetçi miyim?

    yok kızım, onlar senim gibi temizlemiyor diyor.

    yani bir gören olsa camda beni, tüm otoritem yerlerde olur. temizlik yapan ben ve sonrası arasında dağlar kadar fark var.

    annedir, kıyamazsın. ben gitmezsem babamındır bu temizlik işi. annem insan kullanmayı çok sever. iş asla yapmaz ama her işini de yaptırır. diğer anneler gibi değildir asla. kızım gel mantı yaptım demeyi bırak bir çorbasını görmedim. ama anne işte. atsan atamazsın.
  • çoğu annenin hayali olan cümle. küçük bir azınlık annenin ise içi rahat etmez, kendi bildikleri şekilde yaparlar temizliği. çocuğu bile olsa karıştırmazlar kimseyi.
  • sonunda söylemek bana da nasip oldu.
    (bkz: böyle düşüyor mu ?)
  • asla “tamam” yanıtı almayacağımı bildigim icin rahatça sarfettigim cumledir. bir gün aksi olursa cok pis ters köşe olacağım.
  • çoğu zaman yaptığım şeydir ... o yorulmasın ben yaparım ... en son yaptığım dip köşe temizlikte halıları mı silmedim , duvarları mı yıkamadım , ne isterse yaptım ... koltukları bile köpürte köpürte sildim ... ne kapı kaldı ne cam silmedigim... o mutfak dolaplarını tek tek boşaltıp temizledim ... annem için az bile .. bittiğinde bana allah razı olsun dedi ya daha güzel bir şey var mı ki acaba dünyada ...sen hep gül , sen hep mutlu ol yeter ki annem benim ...
hesabın var mı? giriş yap