• (bkz: ölenler varken doğum günü kutlamak)
    saçma geldi değil mi? işte bu başlık da o kadar saçma.
    kapitalizmi ajitasyon yaratarak eleştiremezsiniz. bu günün gereksizliği annesi ölen insanların varlığından değil, annelerin yılın sadece bir günü hatırlanacak insanlar olmamasından kaynaklanmaktadır.
  • anneler gununu kutlamak degil de herkesin gozune gozune sokarak yapmak bana da yanlis geliyor. annesini kaybedenlerin, cok isteyip de anne olamayanlarin duygularini dikkate almamiz gerekiyor.
    edit : cumle hatasi
  • burada amaç bir insanı mutlu etmek ve özel hissettirmek, üzerinde çok durmaya gerek yok. annene yaptığın şeyleri sosyal medyadan duyurmazsan annesini kaybetmiş olanlar artı çocuğunu kaybetmiş anneler üzülmez.
  • annem hayatta ve başlığı açan insanla aynı hassasiyetten ötürü sosyal medyadan kutlamıyorum.
    lâkin kutlayan kutlar be kardeşim. her allahın günü bir yerlerde anneler ölüyor. senin, benim annem de ölecek.

    kutladığımız birçok şeyden yoksun insanlar da her zaman var olmaya devam edecekler.
    bu kadar duyar kasmaya gerek yok.
  • içinde anne kelimesi geçen her cümlede bile gözlerim doluyor. annemi kaybedeli 4 sene oldu.
    ama siz kutlayın kardeşlerim annelerinizin anneler gününü bu benim zaten yanan içime biraz daha ateş düşürse de anneniz yaşarken kutlayın. hatta abartın kutlamayı en güzel hediyeler verin en güzel yerlere götürün. benim hakkım helaldir size. allah gecinden versin, kaybettiğinizde annenizin bir gülümsemesini bile çok özleyeceksiniz. hele o içten oğlum-kızım demesini...
  • anneniz hayattayken annenize kıymet verin, sevin, sayın. sonra ona söyleyemediğiniz bir kelimenin bile pişmanlığını yaşarsınız. arkadaşıda mazur görmek lazım. evlat için anne, anne için evlat acısı büyüktür.
  • tamam kapitalizm eleştirin de bokunu çıkarmayın be arkadaş.

    ne demiş dadaloğlu

    ölen ölür kalan sağlar bizimdir.
  • anneniz hayattayken tabiki kutlayacaksınız anneler gününü ama bunu milletin gözüne sokmaya gerek. senin anneni ne kadar çok sevdiğin onunla ilgili fotoları gün boyunca sosyal medyadan paylaşmayın arkadaşım ya, git efendi gibi kutla show yapma
  • gerçekten ne alakası var? o zaman çocuğu ölenler var diye 23 nisan'ı da iptal edelim. yani böyle bir şey olmaz ki. illa ki bir şeyler birilerinin içini burkacak. hepimiz aynı durumdayız. yaşamın her köşesinde bazılarımız için pozitif olan, bazılarımızı da üzen, içimize dokunan şeyler var. es geçmeyi, idare etmeyi öğrenmek zorundayız, hayat böyle.
    sevdiği insanla evlenemeyenler var, ulu orta düğün yapmayı, elele gezen mutlu çiftleri mi yasaklayalım?
    böyle düşünülmez. yanlış.
hesabın var mı? giriş yap