• kim milyoner izlemeyi bırakalı çok olmuştu ancak şimdi denk geldim sütçü imam üniversitesi tıp fakültesi öğrencisi olan bu arkadaş büyük ödülün olduğu soruya kadar gelebilmis. daha 19 yaşında ve çocuğun üzüldüğü şey maddi olarak çok iyi durumda olmadığı için senede 150 kitap okuduğunu belirtmesi. yolun açık olsun kıvırcık umarım güzel şeyler olur bundan sonra senin için.
  • bir başlığı olmasını hakediyor . 1 milyor kazanacak yarışmacı
  • yılda 150 kitap okuduğunu söyleyen yarismaci. bu temposunu ve kendisini tebrik ediyorum. umarım 1 milyonu kazanacaktır.
  • umarım kazanır ve doğru yerlere harcar
  • kıvırcık saçlarının altında bir adet airpods olduğunu düşündüğüm şahıs.
  • kim milyoner olmak ister yarışmasında 1 milyon tl kazandığı söylenen yarışmacı.

    yarışmanın kurgu olduğunu söyleyenler var. aslına bakılırsa ya gerçekten kurgu ya da bu çocuk çok şanslı. mesela 'en sağlam diş' sorusunda a şıkkı olan kerevit'ten hiç bahsetmedi bile. kerevit'in nasıl bir canlı olduğu konusunda hiçbir bilgisi yoktu çünkü.

    geriye kalan üç canlı arasında da en küçük olan salyangozdu. küçük canlılara çok enteresan özellikler bahşetmiştir doğa. bunu düşünebilecek kadar bilgisi var. kereviti bilgisizliğinden dolayı kafasından yok sayması ise doğru cevabı bulmasını sağladı.

    ama benim fikrimce; çok zeki diyen falan olmuş bu genç için ama 'frigyalılar' olamaz deyipte 'frigyalılar' cevabını veriyorsa ya çok şanslıdır ya da daha önceden kurgulanmış bir programın oyuncusudur.
  • sütçü imam üniversitesi virali gibi. bilmiyorum nedense her söylediği önceden yazılmış gibi geldi. tipi de özellikle seçmişler gibi kıvırcık saçlı, papyonlu. açıkçası ben 10. soruya kadar jokersiz de gelirdim, laf olsun diye kullandı jokerleri, sonra da attı tuttu gibi bir durum var. konu çok zeki olmasıysa, pek zekayla alakalı bir durum olmadı.
  • bir bilgisayar mühendisi olarak, bu zamana kadar binlerce kitap okumuş bir insan olarak yılların tecrübesine sahip olsam da beyin fırtınasının hızına yetişemedim. feyk diye düşünmeden edemiyor insan ama samimi bir havası da yok değil. sosyal medyada ve tvde gördüğümüz şeylerin yüzde 90ı kurgu olduğu için biz de masumiyetimizi kaybettik. izmir fen lisesindeyken kendisine çok benzeyen bir arkadaşım vardı, en son isviçrede olduğunu duymuştum. eğer gerçekse 1 milyonu alacaktır ve bu başlık da entrylerle dolacaktır.
    bornova sokakları geldi aklıma..
  • buralar değerlenir
    yerimi alayım.

    tanım: yarışma programında dikkat çeken bir yarışmacı.

    zamanı gelince editlenecektir.

    helal olsun bildi soruyu aldı parayı
  • yarışma programında 1 milyonluk soruyu görmeye hak kazanmış ender yarışmacılardanmışş... 19 yaşında tıp fakültesi öğrencisi
hesabın var mı? giriş yap