• hani primler yatmamıştı?
  • herkesin yapması gereken bir durum. bizim millet önce çok sever sonra sevdiğini öldürür. bu ülkede kadın cinayetleri de bu nedenle bitmiyor. daha düne kadar arda'dan delikanlısı, efendisi, adamı yoktu. şimdi gelinen noktaya bakın. o takımda herkes süper oynadı da sanki bir tek arda aldığı topları taca yolladı. böyledir bizim sevdamız.

    not: arda'nın hal ve hareketleri bana hep itici gelmiştir. bunu yakın çevrem de bilir. arda'yı baş tacı edenler şimdi benden daha çok konuşuyor.
  • krizdeki turizm sektörüne destek içindir..
    yoksa, ülkenin en pahalı futbolcusunun fethiye'de işi ne.

    ulen, tatili de mi paraya çevirdi yoksa?
  • golden sonra secde eden adamın yaşam tarzı.
  • (bkz: şeriat light)
  • kimin nerede kimle tatil yaptığı hiçkimseyi ilgilendirmediği için saçma haberdir. arda hayranı biri değilim turnuvadan sonra iyice itici gelmeye başladı fakat bu haberle boku çıktı işin adam kötü oynadı futboluyla eleştirilir ama tatile çıktı diye eleştirmek nedir amk
  • hani milli takım kampındayken her akşam teravih kılıyordu lan bu adam, ramazan ayında bol romantikli tatiller falan.
  • arda'nın "tatil de mi yapmayahhk!" diye cevap vermesi gereken haberdir.

    bu iş böyle bir şey değil lan. adam halihazırda maçı kampı bir şeyi yokken, tatile çıkmış, yanında da -çok doğal olarak- kız arkadaşı var. bunun nesi garip?

    evet, bok gibi bir turnuva geçirdi. hem sahadaki futbolu, hem saha dışındaki hareketleri tam anlamıyla rezaletti. onun ve önderliğini yaptığı birkaç futbolcunun kabadayı tavırları, paragöz tutumları beni de inanılmaz tiksindirdi. fakat, orada eleştirdim, orada sinirlendim. hala da o zamana sinirleniyorum.

    ama adam turnuvada kötü oynadı diye tatil yapmaya hakkı yok mu? bir kurtulamadınız şu leş duygusallıktan, fakir edebiyatından.

    topçunun sahaya koyduğu oyun ve mücadele, bir de saha dışında beyefendiliği önemlidir. isterse günde 10 kez seks yapsın (bununla da suçlanmıştı bu adam), isterse püfür püfür sigara içsin, ister galon galon alkol alsın. sahaya çıktığında mücadele ediyorsa, gerisi kimseyi ilgilendirmez.

    yani bırakın adamın özel hayatını, tatilini nasıl yaptığını da; euro 2016'daki rezaletlerini konuşun.

    sen ve kabadayı fatih, ne zaman düşüyorsunuz milli takımın yakasından arda?
  • şu adamın her yaptığına haber değeri katmak, kendisine pirim takviyesi yapmaktan başka bir şey değildir. ne yaparsa yapsın yeter ya. adını duymadan bir gün geçirelim artık.
  • benim tanıdığım arda, bu haberin hesabını sorar, yanlarına bırakmaz
hesabın var mı? giriş yap