• ocak 1999 doğumlu, alman orta saha oyuncusu. hertha berlin'de top koşturmaktadır ve yaşına rağmen iyi fiziği, oyun bilgisi, kararlılığıyla dikkat çekmektedir. ilerleyen dönemlerde, sakatlık yaşamadığı müddetçe adını duymamız muhtemeldir. almanların yeni orta saha adaylarından biridir. önü çok açık.
  • 2017 sonbaharında aldığı formayı kimselere kaptırmadan giymeye devam eden 19 yaşındaki defansif orta saha oyuncusu. 2018/19 sezonunda takımı hertha belin ile 11 bundesliga maçının tamamına ilk 11'de başlayıp 90 dakika sahada kalmayı başarmış.

    "maçlarda epey süre alıyorum, heyecan verici bir kadromuz var, benim şehrim, benim takımım. 19 yaşındayken daha iyisi olamazdı." kendisi

    "altyapıda çıktığı maçlarda pek çok goller atıp asistler yaptı. bir sonraki seviyeye geçmek için bu becerisini a takım ile de göstermeli." hertha berlin teknik direktörü pal dardai

    geride bıraktığımız 2018 yazında, almanya futbol federasyonu'nun en iyi genç alman oyunculara verdiği fritz walter ödülünün u19 kategorisinde, bayer leverkusenli kai havertz'in ardından ikinci sırada seçilerek gümüş madalya almıştır. 2016 yılında ise u17 kategorisinde bronz madalyaya layık görülmüştür.

    dolar: 5,46 lira
    euro: 6,14 lira
    çeyrek altın: 348 lira
hesabın var mı? giriş yap