• ferdidun düzağac'ın "aşkın e hali" adlı parcasında gecen söz.

    (bkz: askin e hali/9)
  • ayrılık acısıyla etrafına kan kusturan insanlara sorulması gerekendir. ayrılmış anlatıyor; şöyle terk etti, böyle ezdi geçti, şunu yaptı, bunu yaptı. tek bir tane bile hayranlık barındıran cümle, unutulmaz anı, özlenen tavır ya da eda yok anlatılanlar arasında.

    dinledikçe mitoz bölünmeye uğrayıp halk jürisine dönüşüyorsun. tam “yaf verilmiş sadakan varmış iyi ki kurtulmuşsun” diyecekken arkadaşının bağlanmış olduğu psikopatlığı fark ediyorsun. bir de bu yaşadığı şeye "aşk acısı" demiyor mu?

    sado mazo ilişki sevdiğinin farkında değil.

    “hiç umursamıyor bile!”

    bu kadar etkilendiğine göre seni sanat düzeyinde umursamıyor galiba, yani pislik birisi ama sanat düzeyinde, ona hayransın herhalde dememek için nefesimi tutuyorum.

    “üstelik başka birisiyle beraber, hüngür şangır sınıf sınıf!”

    “hala mı buz kesmedin, hala mı çektiğin acı geçmiyor? iyi ki gitmiş giden, sen kocaman bir psikopatmışsın ismaiiil!” dememek için bu kez dilimi ısırıyorum.

    aslında her şeyinden şikayetçi ama yine de gittiği için acı çekiyor. sonuç: hasta ruhların, aşk kavramının içini boşaltmasını protesto ediyorum.
  • onur sermik'in yazdığı paşhan yılmazel'in yönettiği kerem yılmaz'ın yapımcılığını üstlendiği, kusursuz romantik komedi tadında tiyatro oyunu.

    evet kusursuz, diyaloglar çok ama çok akıcı 1 saniye sıkılmak yok, paşhan yılmazel ve yasemin öztürk gerçekten kusursuz oynuyorlar. 3. perde olsaydı, herhalde yasemin öztürk'ün güzelliğinden mütevellit oturduğum koltuktan kalkamayabilirdim.

    onur sermik için bir kaç cümlem olucak, gerçekten güzel yazmış oyunu, mizah gayet güncel. oyunun daha büyük salonlarda dolu seyirciye oynaması hayali canlandı gözümde nedense, çok akıcı diyaloglar mevcut. saçma sapan sinema filmlerine para vermektense, bu oyunu defalarca izler, her defasında kahkahamı keyifle atarım. kalemine sağlık...

    izleyin, izlettirin.
  • kadın-erkek ilişkileri ve evlilik üzerine eğlenceli bir oyun. hayat bilgisi dizisiyle ünlenen paşhan yılmazel ve yine dizilerde gördüğümüz yasemin öztürk oynuyor. ama dizi oyuncusu önyargısına kapılmamak lazım, oyunculukları gayet beğendim. espiriler ve hikaye de iyi ve güncel, zaten yeni bir oyunmuş. biraz gülüp eğlenmek, iyi zaman geçirmek isteyenlere tavsiye ederim, gidin görün. verdiğiniz paranın, harcadığınız zamanın karşılığını kesinlikle veriyor diyebilirim.
    bahçelievler 1001 sanat'ta oynanıyor oyun; mekan da güzel, sıcak ve şirin bi yer, ilk defa bu oyunla gitmiş oldum. girişinde cafesi de var, oyunu beklerken bi çay-kahve içip atıştırabiliyorsun.
  • bir tiyatro oyunu. ama sakın gitmeyin. yarısında çıktığım tiyatro oyunu azdır, bu da listeye girdi. anlamsız bir oyunculuk, akmayan hikaye, komik olmayan espriler. yukarıda yorum yapanlar da arkadaşları sanırım ikilinin..
  • cüneyt inay yazınca güleceğiz zannediyorduk ama baya ağlayacağız galiba.

    https://www.youtube.com/watch?v=pudvym6mopq

    yine de bir kaç kere sağlam güleriz diye düşünüyorum, başkan boş geçmez.
  • fragmanı çok kaliteli. ciddi ciddi bekliyoruz.
  • çok güzel bir film. böyle kaliteli türk filmleri başımızın tacı.
  • --- spoiler ---

    çiceklerle ilgili güzel anılarım yok. hatta çiçek görünce burulurum!

    --- spoiler ---
hesabın var mı? giriş yap