• automatic ve magical sozcuklerinden uydurulmus yeni piril piril bir sozcuk. anlami gayet bu iki sozcugun anlamlarinin kaynasmis halidir. sihir gibi birden ortaya cikiveren, kanitlanmis bir mekanizmasi olmasina karsin bizim anlayamadigimiz ya da guzelligi nedeniyle arkasindaki teknolojiyi goz ardi etmek istedigimiz durumlarda kullanimi cuk oturur. tam anlami; "aaa nasil da ne guzel oluverdi oyle"dir.
  • mvc ve convention over configuration'ın güzelliklerinden.

    belirli paternlere, isimlendirme, klasörleme mantığına uyduğunuz sürece elle yaptığınız pek çok işlemin arka planda otomatik olarak yapılması. seveni de var sevmeyeni de.

    (bkz: scaffolding)
  • (bkz: automagically)
  • içerisinde enteresan bir (iyi manada) joy division - love will tear us apart kavırı da barındıran worm is green albümü. severek dinliyoruz efendim.
  • electronica janrının idm kategorisine cuk diye oturan, 2004 çıkışlı albüme adını veren, sözsüz, döngüsel worm is green parçası. türe mesafeli durduğum zamanlarda bile "olacaksa böyle olsun, yapacaklarsa böyle yapsınlar" dedirtmiş, döne dolaşa kendisini dinletmiş, sevdirmiştir.
  • mobil uygulamalarla pek sıfı fıkı olmayan beni bile kendisine sempati beslettirdi, aferin size gridvision engineering!
    peki bu neyin nesi? diyecek olursanız kısacası automagic, nevi şahsına münhasır birçok flowchart yaratma imkanı sunan küçük bir uygulama.özellikle batarya düşükken ve bozuk kulaklıkla haftalar geçirmek zorunda kalanlar için ideal. seviyorum seni tatlışım, kıps.
hesabın var mı? giriş yap