• texas, birleşik devletler merkezli mothership entertainment tarafından geliştirilen, bilim-kurgu türü, şehir kurma oyunu. oyunda yeni keşfedilen bir gezegeni kolonize ediyorsunuz. oyun yalnızca koloniyi oluşturmak ve geliştirmek dışında, sosyal-politik kararlar uygulama, referandumlar/siyasi seçimler gerçekleştirmek; kolonistlerinizin meslekleri, beslenmeleri, eğlenceleri, besinlerinin kalitesinden sorumlu olmak vs. gibi birçok detay da içeriyor.

    oyunun resmi web-sitesi:

    aven colony website

    edit:imla
  • underrated bir oyun.

    biraz sim, biraz civ, biraz anno, biraz tropico tadında; dlcler ve görevler ile pekiştirildiğinde tadından yenmeyecek olan, taş gibi single player tabancı strateji oyunu. aslında strateji demek de yanlış. city building desek daha doğru olur.

    garip bir bug var yanlız oyunda. grafikler öyle şahane olmamasına rağmen benim gtx 1070'in %99unu sürekli kullanıyor. bu sıcakta haliyle ekran kartı 80 derecelere yaklaşıyor. bu sorun çözülürse saatlerce oynanabilir.

    oyunun türkiye'ye özel fiyatının olduğunu düşünüyorum. 49 tl gayet uygun bu oyuna.

    edit: steamdb'ye göre dünya genelinde en uygun bizim para birimimizden satılıyor. vay be. malum şirketler el atmadan alın. daha önce 44 lirayı görmüş.

    https://i.hizliresim.com/3q5vpr.png
  • yeni keşfettiğim güzel, keyifli oyun. en basit anlatımıyla savaşsız civ. ya da savaşınız alien istilası ve her türlü uzay bulaşığı ile oluyor. denemenizi tavsiye ederim.
  • şu anda epic games'de ücretsiz olarak sunulmaktır. beleşçiler sömürsün..
hesabın var mı? giriş yap