• özellikle takibe alıp sözlükteki sevenlerinin ne yanıt vereceğini bekleyeceğim başlık.. "sınırları açarız"ın karşılığı buydu evet, meali şu:

    "bunlar aslında aç, susuz, işsiz, kalabalık ve huzur bozan insanlar. siz avrupa olarak çok huzurlu ve refahsınız. sınırları açarım, huzurunuzu bozdururum". eğer bunun aksi ise buyursun açıklasınlar, ki gönderilmesi düşünen insanlar başlık sahibinin dediği gibi müslüman, yani din kardeşlerimiz!

    mavi marmara deyince bir sessizlik oluyor mesela, biz mi gönderdik bize mi sordular sözünün üstüne konuşabilen olmadı. çok çabuk unutuldu, hatırlatılanlar ise tek parti zamanında da camiler ahır yapıldıdan öteye gidemiyor, yanıt veremiyor, mavi marmara olayında hem bize mi sordular çıkışına, hem de 20 milyon dolara sessiz kalışımıza. buyurun bakalım buna ne diyeceksiniz?
  • işin bir diğer ilginç tarafı; kitlesinin sırf bu nedenden ötürü malum şahsı dünya lideri olarak kabul etmeleridir. yine de bu bir nebze anlaşılabilir, peki bazı muhalif kesimlerin de bunu onaylamasına ne demeli?
  • son 100 senenin en alcaltici durumlarindan birisidir, yarin cocugum bana "baba, musluman ikiyuzlulugu ne demek?" diye sorsa bu vakayi anlatirim, oyle net bir vaka cunku.

    eminim o da, bana bakip "yohamuga ssdjasdkaldka ciddi ciddi bunu yapan adam oldu, ve bunu milyonlar alkisladi mi?" diyecek, ben ise once, "canim simdi ayip olmuyor mu yohamuga falan seni boyle mi yetistirdik biz, hep bale piyano falan, simdi lutfen odana cik, dadina git ve tovbe et ya kafir " dieycegim. random gulmesine kizamam, gulmenin her turlusu kabul.

    neyse, bu konun sacmaligi, alcalticiligi hakkinda uzun uzun konusmaya gerek yok, bu yaziyi hasbel kader okuyan adam, eger icinde bir nebze olsun "dinimiz...... :3 :3 " sevecenligi varsa, bu olayi hatirla ve utan, yahut, universite ogrencisi kardesim, eger sana gelip de, "muhterem, avrupa ve kuffar butun imkanlari ile,hacli zihniyeti ile uzerimize saldiriyor, bu sence dogru mu? arakandaki, combuldakdaki musluman kardeslerimiz icin bize katkida bulun" derlerse, evvela kendi iclerinde bu ikiyuzluluk hakkinda ne dusunduklerini sor.
  • r.te'nin; sıkışınca, avrupa'ya "kafa tutmak" için ve ne kadar acıdır ki güç almak için daha bir çok nokta yaratma imkanı olan 15 senenin sonunda başvurduğu yöntemdir. bu yöntemi geniş kapsamda anlamlandırmak için (bkz: skocax)'ın verdiği "amerikaya aç kominist salmak" örneği cuk diye oturmuştur.
  • ama bundan degil kilictar'in, ogan'in yabanci dusmanligindan bahsediliyor surekli medyada.
hesabın var mı? giriş yap