• havasindan midir, suyundan midir bilinmez ama o bolgede hatunların genetik özelliklerine etki eden bir seyler oldugu kesin. dunyanin en cekici hatunlar toplulugu.
  • dertsizlikten-tasasizliktan kendilerini ciftlesip uremeye adamis sari$in hatunlardir.
    en sevdikleri tatil cesidi bir t-shirt ve bir mayo ile 6 ay yikanmamacasina akdeniz kiyilarinda otostopla gezmektir.
    $ansli olanlari bir bodrum boy kaldirir bu tatilden.
  • cogunlugun xxxx large t shirt giyen gruba dahil oldugu kadinlardir. lavas ekmek icine, ekstra porsiyon et uzerine, kasar peynir, eksi kaymak, humus ve bol ketcapli doneri pek sevip, uzerine de koca bir dilim bol krem santili pasta yaninda 600 ml coca cola goturmeyi ihmal etmezler. cogu, 13 yasinda bohem hayatin kollarina kendilerini atip, 15 yasinda anne olarak devletten sosyal yardim alma hakkini kazanarak, maddi ozgurluklerini elde ederler. maddi ozgurluk ve annelik imkanlari yasadiklari evren hakkinda bilgileri olmasini gerektirmedigi icin sari saclarinin altindaki bos kutuyu omuzlari uzerinde tingirdatarak gezerler. en buyuk zevkleri carsilarda bebe arabalarini iterek cincik boncuk almak, big brother izlemek ve plajlarda "bi dirhem et, bin ayibi orter" inanisiyla sere serpe guneslenmektir.
  • illa genelleme yapmam gerekirse; tasasiz, liberal, tropik ve izole bir mekanda buyumus olmalarindan kaynaklanan genel bir rahatliklari ve ayaklarin nispeten yere basmasi durumu soz konusudur. akdeniz hatunlarinda gorulen mod degisimleri, iskandinav hatunlarinda gorulen lokal elitizm avustralyali hatunlarda pek gorulmez. eglenmeye gidelim, cosalim dediginizde commonwealth ekosisteminden guney afrikalilar ile beraber yaniniza almak isteyeceginiz hatun guruhudur.
  • kylie minogue gibi bir şahaneyi içinde barındırır ki dadından yinmez.
  • kendisi polonya asıllıdır ama avustralyalıdır neticede, sayılır o yüzden:

    (bkz: yvonne strahovski)
  • sayıca avustralyalı erkeklerden fazladırlar ki bu avustralya'ya göçün başlıca sebeplerinden olabilir.
  • ili$kiye, bir turk hatunun getirdigi aile baskisini, milyon tane orf ve adeti, namus belasini, dirdiri, tafrayi, dramayi, kafasikmeyi beraberinde getirmeyen bir ce$ittir.. hic zevkli degil amina koyim.. hayatin bi anlami yok bu kadar sorunsuz olunca her$ey.. turk hatunlarin kiymetini bilin derim ben.. hic bula$mayin.. cunku once you do black, you can't go back hesabi bir daha hic bir turk hatuna 36 saniyeden fazla katlanamayacaginizi anliyorsunuz..

    not: bu entry girilirken haddinden fazla genelleme yapilmi$tir..
  • bu kızlara illa ki rastlamak için çanakkale'ye gidip anzak anma törenlerinde görmek mümkün. fakat burada görülenler genelde birazcık pistir.*

    güzelliklerine söz yoktur, boylu, poslu ve sarışın kızlardır, bolca çakma esmerleri de mevcuttur. fakat güzelliklerinden öte benim takdirimi kazanan özellikleri ise güçlü kızlar olmalıdır. yolunu kaybedince, eşyasını çaldırınca insanlarla anlaşamayınca diğer yabancı kızlar gibi bir köşeye sinip ağlamazlar. aksine hemen kendilerine sahip çıkıp bir rota çizerler. yani yere düştüklerinde "ben kalkarım" diyecek kadar dirayet sahibi olanları vardır.

    ayrıca gezmek konusunda inanılmaz çılgındırlar. isveç, estonya finlandiya gibi ta kuzey kutbuna yakın, kendi ülkelerinden 20.000 km uzaklıktaki ülkelerde cirit atabilirler, rastladığınızda hayret edilir.
hesabın var mı? giriş yap