• abiler videosu ile ortalama bir youtuber kıvamındayken önce acun'un programına çıkıp iğrenç esprilerine rağmen reklamının yapılması, sonra enteresan bir şekilde kolay kolay oyuncu beğenmeyen nuri bilge ceylan'ın ahlat ağacı filminde oynatması, garanti bankası reklamlarında oynaması, stand-up show yapamamasına rağmen türkiye'yi bırak broadway'a kadar çıkması ve beinsport'un dünkü ödül törenine çıkmasına kadar bu arkadaşın hiç bir yeteneği yokken buralara gelmesi, arkasında onu ittiren gizli bir güç olduğu fikrini akla getiriyor. komik desen komik değil. sadece doğal olmakla ünlü olamazsın. bu adamı destekleyenlere bakıyorum hep aynı tipler. açıkçası bu eleman'da bir (bkz: atalay demirci) vakasına bir benzerlik var. bakalım ortaya çıkar elbet!
  • (bkz: mizah)
  • tv hipnotizması ürünü. ben hipnoz olmadığım için yemedim. ama yiyen çok kişi var bu da bir gerçek. başlık açılmasından önce aynı soruları bende sormuştum. demek yalnız değilmişim.
  • tahminen bir ilker ayrık kadar sağlam torpilli olmasa da kimilerince desteklenme ihtimali olan bu kişiye ait başlık.
  • rockefeller ve rotschild hanedanı olabilir. başka bir açıklama getiremiyorum. soros, warren buffet, adnan bicakci, mafya ayağında christian moltasanti, medya ayağında rupert murdoch. hepsi parlatmaya yemin etmişler gibi. illuminati parmağı ve tapinak şövalyeleri ise şu aşamada ihtimal dışı.

    he bu arada aydın doğu demirkol kim lan?
  • kendisinin sette nasıl çalıştığını, günlerce rolüne gece gündüz nasıl çalıştığını bilen biri olarak söylüyorum. utanmazsınız siz. emeğiyle hakkıyla çalışan başarılı olan herkesin arkasında biri vardır size göre. kimse alın teriyle bir şey başaramaz. bilmediğiniz bir şey var. herkes sizin gibi tembel değil. herkes sizin gibi bahanelerle hayat sürdürmüyor.
  • ulaşılması zor güzel kadınlar geliyor aklıma.
  • biri çabalayarak ünlü olunca para kazanınca bok atmak hobiniz olmuş sizin.

    gidin önce cebinizdeki parayı alıp suriyelilere verenlere bok atın, sonra bunlara atarsınız.

    (bkz: beyni yok fikri var)
  • adam geçen beşiktaş’tan iett’ye binip 4. leventte indi sen daha neyin gizli gücünü arıyon daha ya:) olsa olsa belediye felandır arkasındaki güç, zaten sürekli metrobüs reklamı yapıyo.
hesabın var mı? giriş yap