• aysun kayacı'nın, vefaat eden babasının üsküdar küplüce camii'nde düzenlenen cenaze törenine katılmaması.

    --- spoiler ---

    selahattin kayacı'nın komşusu hülya öztürk, "kızı ile hiç tanışmadım. ama kızını hep anlatırdı ve kızlarını da çocuklarını da çok severdi. mutlaka her insanın hataları vardır, hataları vardı belki de bilemiyorum. kızını sevdiğini ve gurur duyduğunu söylerdi çok güzel olduğunu, aklının da iyi olduğunu söylerdi. çok üzülürdü. öteki kızı da ingiltere'deydi. sanıyorum bir gün gelirler diye beklerdi. öyle içinde bir burukluk olurdu hep" dedi.
    --- spoiler ---

    kaynak

    edit: kimseyi kırmadan, kimseyi incitmeden, kimseyi linç etmeden duygusal olarak sadece kendi düşüncemi belirttim ama nedense linç üstüne linç yiyorum. neredeyse vatan haini ilan edileceğim. e tamam da benim yorumumdan da sana ne o zaman? madem bu kadar özgürlükçü birisin, benim yaptığım yoruma/paylaşıma neden saldırıyorsun? haberle ilgili kendi yorumunu yap geç. ya da yapma. sen bilirsin. o yüzden kendi yorumumu sildim. başlık da sadece bir haber paylaşımı olarak kalsın.
  • kendisine babalık yapmayan birisine baba muamelesi etmesi garabetine dahil olmama durumudur.
  • kendisinin; platon'dan (eflatun) sonra demokrasiye karşı dik duran diğer filozof olduğu gerçeğini değiştirmemektedir, değeri asırlar sonra daha net anlaşılacaktır.

    "demokrasinin esas prensibi, halkın egemenliğidir. ama milletin kendini yönetecekleri iyi seçebilmesi için, yetişkin ve iyi eğitim görmüş olması şarttır. eğer bu sağlanamazsa demokrasi, otokrasiye geçebilir. halk övülmeyi sever. onun için, güzel sözlü demagoglar, kötü de olsalar, başa geçebilirler. oy toplamasını bilen herkesin devleti idare edebileceği zannedilir." -platon

    "dağdaki çobanın oyuyla benim oyum bir mi?" -aysun kayacı
  • şimdi bunun günahıyla benimki bir mi?
  • --- spoiler ---

    ne olursa olsun cenaze törenine katılmalıydı diye düşünüyorum
    --- spoiler ---

    bakın düşünmeyin demiyorum ama allah aşkına ulu orta yerde bu fikirlerinizi beyan etmeyin, paşama bak sen ne olursa olsun katılmalıymış.
    sadece örnek vererek konuşmak gerekirse(bunları yaptı demiyorum) dövmüş olsa da, sokağa atmış olsa da, sadece 5 dakikalık zevkini alıp bir ömür geri çekilmiş olsa da katılmalıymış, neden tc kimliğinde baba adı yazıyor diye.

    bayılıyorum bu ülkenin pervasızlığına, her konuda benim de bir fikrim var tavrına. nolursunuz yaşamadığınız olaylar için empati yapamıyorsanız yorum da yapmayın.

    tanım : eski bir ünlünün babasının cenazesine katılmak istememesi.
  • aysun kayacı'nın gelecek vizyonunu ve kararlarını tartışmam.
  • yeni bir filozoflar türedi madallahcilik
  • vardır bir hikayesi. kimseyi ilgilendirmez.
  • aysun kayacı yapmışsa doğrudur.
hesabın var mı? giriş yap