• ** malatya'da konteyner kentten farklı bir istismar haberini mesaj kutuma gönderdi arkadaşlar. onu da gündemde tutalım lütfen
    #162649228 **

    halk tv'den seyhan avşar'ın özel haberine göre bağcılarda metin şenay isimli sucu, özel yalıtımla kapladığı odada çocuklara yıllarca işkence etmiş ve daha önce yargılanıp serbest bırakılmış.
    haber linki

    edit: bir arkadaş ilgili kişinin hala bağcılarda su sattığını gösteren bir instagram linki paylaştı.
    metin su yazınca google'da da karşımıza diğer linkleri de çıkıyor.
    instagram hesabı

    metin su isimli dükkanın google maps'te yer alan yorumunda da birisi 9 ay önce bu gizli odayı deşifre etmiş.
    görsel
  • 24 mayıs 2023'ü tarihinde, bağcılar'da henüz ilkokula giden 12 yaşındaki m.y., ders saatleri sona ermesine rağmen evine dönmedi.

    aile, saatlerce çocuklarını ararken, şikayet üzerine emniyet güçleri dakika dakika çevredeki kameraları incelemeye aldı. saat 12.40 sıralarında okuldan çıkan m.y.'nin, mahallenin sucusu şenay'ın aracına bindiği tespit edildi. şenay, 12 yaşındaki m.y.'yi, "seni evine bırakayım. sen yorulma" diyerek aracına almıştı.

    şenay, çocuğu evine bırakmak yerine işyerine götürdü. önce bilgisayarda oyun oynattı, sonrasında ise çocuğa arka odaya geçmesini söyledi.

    o arka oda dehşet odasıydı. odanın duvarları çığlık seslerini yalıtması için süngerlerle kaplanmıştı. odada pencere, cam ya da herhangi bir eşya bulunmuyordu. şenay, çocuğa bir kap uzattı, "artık buradasın. tuvaletin gelirse buna yapacaksın" dedi. daha sonrasında çocuğa tecavüz etti.

    yaşadığı olay nedeniyle karnı ağrıyan çocuk ağlamaya başladı. şenay, bu kez telefonundan 'çocuk esirgeme yurdu' olduğunu iddia ettiği ve burada şiddete uğrayan çocukların videosunu açıp m.y.'ye izletti: "ses çıkarırsan ben tutuklanırım. sen de çocuk esirgeme kurumuna verilirsin. aileni bir daha göremezsin. sus ve ağlama. seni öldürürüm" dedi.
    gözaltına alınan ve tutuklanan metin şenay'ın soruşturmasını bakırköy cumhuriyet başsavcılığı yürüttü. ele geçirilen dijital materyaller, korkunç bir gerçekliği ortaya çıkardı. şenay, mahalleden başka çocuklara da cinsel istismarda bulunmuş ve bunu kayıt altına almıştı.

    kaynak
  • mahkeme heyeti de sorgulanmalı, gündem olmalı, gerekirse yargılanmalı

    gündemde tutalım lütfen
  • baldızının çocuklarını da istismar etmiş. kimseye güvenmeyin, çocuklarınızı kimseye bırakmayın.

    edit: tecavüz kelimesi yerine istismar ifadesini kullandım.
  • bunu içerde beslemek yerine şöyle bir çözüm daha güzel olur:

    görsel
  • okurken şok üstüne şok geçirdim, tüylerim çekildi. bu nasıl bir kansızlık, bu nasıl bir soysuzluktur. bu şerefsiz evladını ağır işkenceye alacaksın, yaşattığını yaşatacaksın!
  • korku filmi gibi. gerçekten bazen sokakta yürürken alışveriş yaparken bir sapıkla , orospu çocuğuyla selamlaştığım düşüncesi mahvediyor beni. o çocuklara içim yandı. psikolojik destek hemen verilmeli. allah ailelerine sabır versin. böyle olayları allah düşmanımın bile başına vermesin. kimseye evlat acısı göstermesin. yazık
  • ulan bu nasıl bir orospu çocukluğu aklım almıyor korku filmi gibi. ömür boyu hapislerde çürür inşallah.

    yazık o çocuklara içim gitti.
  • bi dk bi dk. böyle bir suçtan daha önce yargılanan adamı devletin hiç bir organı takip edip sonraki davranışlarını izlemedi mi?

    ulan siyasi tweet atanlar yargılanıp sindirilip akıllı telefon kullanmaya çekiniyor, çocuk istismarcıları nasıl devam edebiliyor böyle şeylere nasıl?
hesabın var mı? giriş yap