• çok ama çok iyi anladığım bir insan bu. ben de çıkaramıyorum, boğazımda böyle at gibi birikiyor. bir de yolda görüyorum böyle yemyeşil tükürmüşler. içim gidiyo içim! kıskanmıyorum tabi de, öksürünce boğaza kadar gelip tekrar yutkunmak acı.
  • muhtemelen sigara içmeyen insandır.
  • kahrolası benim. normal bir insan “hıııak tu” yapar balgamdan kurtulur. ben normal bir insan mıyım kesinlikle hayır. hatta insan olduğundan bile şüpheleniyorum. bir gribe yakalandım dünyam şaştı ama beni asıl korkutan balgamdı. öksürüyorum belirli bir noktaya geliyor fakat sonrası gelmiyor. o balgamı çıkarmak için yapmadığım şey kalmıyor ama yeterli itiş kuvvetini oluşturamıyorum, kalıyor orada. hıııak tu yapmak istiyorum ama olmuyor, bana ızdırap oluyor o balgam. sürekli de öksürüyor hayır git bari mideye farklı yoldan kurtulayım yok kalıyor. bölücü terör örgütü gibi eninde sonunda gidecek biliyor ama sonuna kadar rahatsız edeceğim diyor.
    birisi gelse balgam çıkarma dersi verse keşke. gerçekten çok can sıkıcı bir durum. bir de olur olmadık yerlerde çıkıyor ağzına geliyor ama karşında birisi var ve o an çıkartamıyorsun. allahım düşmanımın başına vermesin.
  • bizim familyada sadece ben ve kızımda olan durum. ikimiz de şuan gribiz ve balgam çıkartamıyoruz.

    hiç zorlanmadan balgam çıkartan insanlar bunu nasıl hallediyorlar bilmiyorum ama ben teşebbüs ettiğimde midem kalkıyor. zar zor çıkardığımda da katılaşmış bir şey çıkıyor.

    patalojik olarak incelenmesi gereken bir şey bence...
  • yutmaktan başka çaresi olmayan insandır.
    kendiliğinden çıksa keşke çok zor bir durum.
  • benim bu. zamanında bu sebepten yedikule göğüs hastalıkları hastanesi'nde örnek verememiştim.
  • yakın arkadaşım sırf bu sebepten 2 kere bronkoskopi yaptırmak zorunda kaldı.
hesabın var mı? giriş yap