• anayasa mahkemesi’nin ulaştırma bakanı ve tib başkanı’na sakıncalı içeriği 4 saat içinde engelleme yetkisi tanıyan düzenlemeyi iptal etmesinin ardından başbakanlığa ve ilgili bakanlığa yetki verilmesi düşünülen yeni düzenleme.

    yeni düzenlemede, milli güvenlik ve kamu düzeninin korunmasının gerektiği hallerde erişimin başbakan veya ulaştırma bakanı’nın talimatıyla engellenebileceğinin yer alması bekleniyor.

    http://www.hurriyet.com.tr/gundem/27839328.asp

    cumhurbaşkanına da kırmızı bir buton versinler, hani şu filmlerde olanlardan. canı sıkıldıkça bassın interneti kapatsın.
  • (bkz: yohamına)

    iyice işin bokunun çıktığını gösteren düzenleme.
  • bütün bunların, gidişin nereye olduğunu anlamamak konusunda ısrar eden bir kesimin olduğunu bana hatırlatan başlık.
  • korkaklar ordusunun yeni hamlesi. dünyayı yasaklasan ne olacak? işiniz bitti. zamanı geldiğinde bulaştıkları pislikleri havuz kanalları bile 7-24 yayınlayacak.
  • interneti kapat, muhalif gazete, tv, dergi, kitap ne varsa kapat.

    yaptığınız pislik o kadar çok ki evden çıkmayı yasaklasanız yediğiniz haltların kokusu taaaa o meşhur pensilvanya'dan duyulur.
  • denemesini ümit ettiğim yetkinin verilmesi..

    bir denesinler de o geziyi nasıl mumla arar hale geliyorlar görsünler istiyorum.. bir ekonomi nasıl yerle yeksan olur görsünler, bir parti tarihin derinliklerine nasıl gömülür görsünler istiyorum..

    hırsızlık delili teşkil edebilecek şeyleri sansürleyecekler akıllarınca, adamlar o kadar cahil ki internet konusunda, bir yerden vanayı kapatınca iş hallolacak sanıyor amk. youtube'un arkasında google var demiş adam lan bunlar ne bilsin interneti amk?
  • çek fişi bitsin bu işkence...

    mahallede topunu kıskanan bebeler olurdu... işine gelmeyince topu alır giderim ha derdi...

    (bkz: doktor korkuyorum)
hesabın var mı? giriş yap