hesabın var mı? giriş yap

  • skordan bağımsız belki de abartıyorum bilmiyorum ama bütün sporcularımız çok güzel değil mi? yani fiziksel güzellikten bahsetmiyorum, hepsinin yüzüne bakınca “ne kadar iyi bir insana benziyor” diyorum içimden istisnasız. hareketlerde, mimiklerde en ufak bir kibir, kendini beğenmişlik hissetmiyorum. birbiriyle olan iletişimlerine baktığımda o kadar samimi ki kimseyi birbirinden ayırt edemiyorum. takım olmak, aynı hedefe bütün olarak yürümek bu olsa gerek. gerçekten skordan bağımsız gurur duyuyorum. şu pazar sabahı ekstra duygulanmış bile olabilirim.

  • akp imam hatip dayatması ve özel okul teşviki ile havuç ve sopayı öyle güzel kullandı ki laik kesim bir kere bile “bir dakka lan anayasal olarak ücretsiz ve şeriatsız eğitim hakkımız var bizim” demedi.

    sistemin dışına itilmeyi ayrıcalık zannetti. şimdi cizye gibi laiklik vergisi ödüyor.

  • ooof of gerizekalılar debe'ye sokmuşlar bir de.

    wifi dediğiniz şey radyo dalgası. modemin kullandığı enerji 10 watt bile değil. 10 watt güç tüketen ve radyo dalgası üreten bir şeyin size zarar verme olasılığı yok.

    radyoaktif parçacık fırlatmasından korkuyorsanız güneşe çıkmak bunun 10000 katı daha zararlı. uçağa binmek ise daha fazla.

    elektromanyetizma falan zırvalamışsınız ya tekrar ediyorum 5 volt 2 amper desek 10 watt. buzdolabınız daha çok enerji tüketiyor. sözlüğü karen ordusu basmış. idiocracy filmi gerçek oldu sayenizde.

  • bana kalırsa nba geleneklerine aykırı bir şekilde normal sezon mvp'si olmuş basketbolcu.

    mvp ödülü yüksek istatistiğe değil takımının normal sezonda en yukarılarda olmasına en çok katkıda bulunan oyuncuya verilir. çünkü takım başarısı yoksa yüksek istatistiğin de bir manası yoktur. westbrook durant'ın da gitmesiyle takımda kalan tek yıldız olmanın avantajını çok yüksek istatistiklere çevirdi. aynı şekilde curry'nin de durant'ın gelişiyle istatistikleri düştü. yani durant oklahoma'da kalmış olsaydı takım çok daha yükseklerde olacak ama westbrook'un istatiklerinin bu sezonkinin çok daha altında kalacaktı.

    dolayısıyla nba tarihinin en kötü normal sezon mvp'si kararıydı bence bu. yoksa tüm kariyeri boyunca sadece bir kez mvp ödülü almış kobe'nin ne suçu vardı?

  • bu kahve çeşidi normalde sütlü kahvelerden (latte ve benzeri), pardon daha doğrusu kahve aromalı sütlerden nefret eden ama sürekli olarak filtre kahve/americano tüketmekten de sıkılan insanlar için mükemmel bir kahve çeşididir yoğun bir kahveye sahiptir çünkü. bu da nasıl olur;

    zincir kahvecilerde/üçüncü dalgalarda bir shot espresso üzerine eklenen buharda ısıtılmış sütler klasik latte oluştururken, flat white iki shot espresso üzerine eklenen sütten yapılır, bu nedenle de bir boy kısıtlaması vardır. tadının bozulmaması için en küçük boy dışında yapılmaz çoğu yerde zira iki shot üzerine orta boy seçimle süt alırsanız yine latte içmiş olursunuz. bu nedenle 120 ml gibi bir standardı vardır. ama pratik zekalı bazı kahvecilerimiz (bkz: rawsters) kahve ve süt oranını doğru orantılı artırarak bunu büyük de hazırlayabilmektedir.

  • altındaki şu yorum koparttı:

    -adam ayağa kalkıp çocukları dışarı çıkartmıyor çünkü muhtemelen altında donla oturuyor

  • başlık: çirkinim ama kızlar vermek için çıldırıyo

    1. nedenini çözemedim panpalar

    (ciplak zenci ?, 28.03.2012 01:13)

    2. sana vermek için çıldırmaları lazım çünkü.

    (yarim altin ?, 28.03.2012 01:14)

    sonrası 13 sayfa @2 sikmiş.