hesabın var mı? giriş yap

  • dışarı çık, gez, eğlen, senin kafanda bitiyor bu iş, kendini tedavi edebilirsin vs. bi akıllı sensin zaten ben hiç düşünmedim bunları eğlenebilsem neden eğlenmeyeyim arkadaşım. en basitinden diyelim ki dışarı çıkmaya karar verdim belki iyi gelir diye işte o an beynim ve vücudum tüm hücrelerine kadar evden çıkmamam için her şeyi yapıyor adeta atılacak bir adım bile eziyet geliyor. diyelim ki çıktım, kendimi çok zorladım bu sefer de aynı beyin eve gir ne işin var başına iyi bir şey gelmeyecek asla iyileşemeyeceksin diye bağırıyor bu seferde. kısacası anlamıyorsanız bu hastalıktan susun ve sadece destek olmaya çalışın lütfen.

  • buna mangal+kendin pişir kendin ye tabelası ekleyince coğrafya bir anda türkiye sınırlarına dahil olur.

  • bana ve ev arkadaşıma asla bir ezel olamayacağımızı, asla insan bile olamayacağımızı öğreten dizi. biraz izledik bu akşam, bir sahnede ezel abi scrabble taşlarını araklayıp gizlice bir şeyler yazıyor, sonra bir açıyor ki kızın adını yazmış oraya, "bahar". ev arkadaşım diyor ki, "vayy bee adama bak, biz olsak ne yazardık?", sonra ikimiz de aynı anda cevaplıyoruz, "vercen mi?". işte bir yanda ezel, bir yanda türk genci. bi de kızıyoruz kadınlara dizi izliyorlar diye, ben de kadın olsam bizi izlemez, dizi izlerdim anasını satayım, haklılar.

  • herkes izlemistir malum videoyu ama yine de koyarak baslayayim. videoyu izledigimde cok etkilenmistim. aradan bir sure gecti. ben de bu testten yaptirmak istedim ve arastirip buldum sirketi.

    igenea adinda, isvicre'de faaliyet gosteren bir bilim kurumu imiş. aradim konustum. sadece anne tarafi, sadece baba tarafi ya da her ikisi komple vs seklinde paket paket sunuyorlar. 449 euro'ya kapsamli sekilde yaptiracagim pakette karar kildik. bir posta gonderdiler bana: http://i.hizliresim.com/d8a9gp.jpg
    (tabii benim aklima her seyi yapip gonderdikten sonra entry girmek geldigi icin deney tupunun sadece kabi falan kaldi ne yazik ki.)

    kutunun icinden cikan kulak temizleme çöpüne benzer, daha once filmlerde falan da gordugumuz o dna cubugunu agzimin icinde yanagima surtup geri gonderdim sirkete. su sekilde detayli anlatimi vardi zaten: http://i.hizliresim.com/vp1jmy.jpg

    1 aydan fazla surecek islemin sonuclanmasi. sonra posta ile bildirilecek tarafima. cok heyecanli hissediyorum kendimi. bakalim neler olacak.

  • savunmasını okuduğumda hunharca güldüğüm bir adet halk şoförünün yaptığı tacizdir.

    --- savunma ---

    ''o gün otobüs kalabalıktı''
    --- savunma ---

    hangi gün boş ki amk?

  • "kız arkadaşım bilgisayar oyunlarımdan rahatsız.bu yüzden satmak zorunda kaldım. 60 kilo 170 boylarında yemek yapmayı biliyor. iyi kızdır"