hesabın var mı? giriş yap

  • senin gibi insafsızlar yüzünden içimdeki insan sevgisini öldürmeyeceğim o yüzden o enayi ben oluyorum varsın 1-2 lira kandırsın. ne olacak ayda yılda bir denk geliyor bana zararı dokunmaz. böyle yapmaya devam edersem bir gün gerçekten kartını unutan ya da parası olmayan birine denk gelirim. o insanlar için yapmaya devam edeceğim. ama insanlara enayi demek zehirlenmiş bir vicdan göstergesidir. böyle vicdanım olacağına enayi olmayı şeref sayarım.

  • iphone 6s için tavsiye isteyenler için geldiğim başlık.

    sular seller gibi akıyor dostlar. güvenle indirin. şukumu verin sizin için kurban ettim kendimi ama ölmedim işte.

    bu defa adamlar yapmış. inanılmaz değişiklikler var hoşuma gitti.

    ama bir dahaki güncellemeyi ben yapmam ilk söyliyeyim sıra sizde.

    üst edit: qandırdım nazlı yari o çılgın sözlerle. ahaha sevgili yazarlar baktım kimse 6s telefonuna ios 12 yüklememiş. len beni tanımadınız mı? ıphone 4s'imi de kaç sene ios 6 ile kullandım. yüklemeyin arkadaşlar ne sabırsızsınız. ne oluyor yükleyince? bırakın bu işleri gezin tozun. girdiğiniz instagram, whatsapp zaten.
    saygılar sevgiler.

  • mansur başkan'ın açıklamasına göre athena ankara'daki konser teklifini bir şartla kabul etmiş ve o şart da aldıkları paranın tamamını mehmetçik vakfı'na bağışlamakmış. istanbul'daki durumu bilmem ama ankara'da durum böyleyken farklı olduğunu sanmam.

  • çalıştığım yerdeki işçilerin, katılmak için, servis kaldırttığını öğrendiğim törendir. bundan daha güzel bir saygı gösterisine ben hiç şahit olmamıştım, gerisi fasafisodur.

  • bakkala sigara almaya gitmiştim.

    + bir kısa winston verir misin?
    - ne kadar kısa?
    + ne kadar kısa varsa...(takılıyor bozuntuya vermeyeyim dedim)
    - yok abi öyle değil, arkadaş bir yere kadar gitti. ben fiyatları bilmiyorum.