hesabın var mı? giriş yap

  • kadinin yuzunde morluklar, sislikler varken g.t lalesinin birisi cikip erkege siddet filan basligi yazmis. bu ulkenin mali bitmez.

  • o değil de normal hızda konuşan, diksiyonu aksansız; bildiğin normal düz genç insan siyasetçi gördüm ilk defa ülkede. tarif edemedim kelimeyle, bünye alışık değil.

    toplantıda gerekirse atarım diye lipton getirip, olaylar kopunca millete fırlatmak nasıl bir tepki şeklidir lan shshdh. başarılı. approved.

    derhal bir kaç yıl ülke yönettirilsin.

  • başlık: cuma namazında hoca yine tek forvet

    entry: kadrolar açıklanmış. kendi camimizde bile böyle defansif bi anlayışla nereye kadar gideriz bilmiyorum. hoca ileride yalnız kalıyor. orta saha ve defansta gereksiz bir kalabalık var.

    sadece başlığa bakarak bile dakikalarca güldüm.

  • bisiklete binmenin birinci kuralıdır.

    kask takmamanın zararlarını girilen komikli entrylerden görebilirsiniz.

  • ısparta'nın keçiborlu ilçesindeki kuyucak köyünde 17 kadının birleşerek kurdukları ‘lavanta kokulu köy kadın girişimciler kooperatifi’nin çalışmaları 'gelecek turizmde' projesiyle desteklenmiş.
    bu kooperatifi kurmak için hayvanlarını satmışlar. köylü kadınlara çeşitli eğitimler verilmiş. bazıları evlerini pansiyon haline getirmiş. kadınlar çalışmış, kadınlar konuşmuş, kadınlar üretmiş.
    türkiye'nin lavanta ihtiyacının yüzde 93'ünün üretildiği bir yere insanların gelmesi için, geldiklerinde güzel vakit geçirmeleri için ellerinde ne varsa ortaya koyup çalışmışlar ve çok güzel birşey çıkmış bence ortaya.

    instagramda bakınırken gördüğüm bi fotoğrafın izini sürerken ulaştım bu kadınların güzel ve güçlü ellerinden çıkan bu kooperatif haberine. günün 8 mart olması dolayısı ile de yazmadan edemedim :)

    kutlu olsun kadınlar. ellerinize sağlık.