hesabın var mı? giriş yap

  • amk ibnesi kesin, "imamoğlu kazandı, zafer kardeş halkların oldu" bilmem ne diye zırvalayacak, akabinde ysk seçim yenileme kararı alacak, akp'de seçimlere kadar bu ibnenin söylemleri üzerinden siyaset yapacak.
    hep aynı tiyatro amk yeter artık.

  • galip tekin'i hayranlıkla okuyarak büyüyen bir nesil için onun hikayelerini ulusal bir kanalda izlemek şok edici (iyi anlamda elbette). . hayranları sırf onun sayfaları için mizah dergilerini biriktirirdi, tekrar tekrar okumanın keyfine varmak için ama kanalın cesaretini takdir etmek lazım çünkü çok da genele hitap edebilecek bir tarzı olmayacak galip tekin'in. neyse, bu dizi sırf aralardaki çizgi geçişler için bile izlenir ama dizi tv'de ne kadar uzun ömürlü olur, onu bilemem. gittiği yere kadar.

    merak konusu ise, çocukluğumda okuduğumda günlerce kabus görmeme sebep olan fareli hikayesinin çekilip çekilmeyeceği. çekilecekse ve de hakkı verilirse (teknik imkanlar açısından) en fantastik türk yapımı olacağı şimdiden garanti.

  • muhtemelen kastettikleri şey borca girmeden ev almak ki bu da son derece doğru. basit bir mülk satın almak için yıllarca köpek gibi çalışmayı sıradanlaştırmayın.