hesabın var mı? giriş yap

  • bim'e a-101'e giden adam çöpünü bile alır unutmaz.

    çünkü hesabını bilen insandır. aldığı ürünleri cebindeki paraya göre alır. kasada da bir ürününü unutanı asla göremezsin.

    tanım: olanaksız bir durumdur iftiradan öteye geçmez.

  • emrindeki binlerce ejderha ve balrog ordusuyla yenilmeyi basarabilen, ustune bi de orumcekten dayak yiyen morgoth pacozuna bakarsak, sauron 9 nazgul, bikac bin gerizekali orc ve uc bes troll ile iyi is basarmis aslinda. en azindan morgoth gibi maskara olmamis, yenilisi bile ihtisamli olmustur.

    yani bilip bilmeden konusmayin. adamdaki malzeme bu. ha o parmagi saf gibi uzatip yuzugu kaybetmesi affedilemeyecek bi aptallik. bari diger elini uzatsaydi.. hadi o aptalligi yaptin yolunda giden herseyi mahvettin, binlerce yil sonra ikinci bir firsat bulmussun, o her boku goren gozunu biraz da kendi bolgene cevirseydin de o iki sefil hobbit koskoca organizasyonun icine sicmasaydi.. isletme korlugu, olur oyle seyler diyorlar. hayir olmaz. o yuzugun sadece mount doom'da yok edilebilecegini biliyorsun. bi nazgul dik kraterin agzina dursun. ayrica bu nasil goz arkadas apartman guvenlik kamerasi kadar da mi ise yaramaz? anca kuru gaz.. yine de bir morgoth kadar loser degilsin sauron.

    edit: ben bunu alay etmek icin, millet gulsun diye, abarta abarta yazmistim eksi seylere girmis :/ morgoth'un balrog ordusu falan yoktu. toplasan 3-5 tane balrog vardi emrinde. gerci 1 tanesi bile butun middle earth'u cehenneme cevirmeye yeterdi ama neyse. hem sauron, hem de melkor saygideger karakterlerdir. oyle demek istememistim. benim anam da orktur.

  • kimsenin isimlerin telaffuzu konusunda tek kelime etmediğini görüyorum. jeyms hayms döbürün möbrün diye geziyordunuz amk, spiker ja co fiyuğ deyince sik gibi kaldınız di mi lan? cahil ibneler. doğrusu fiyg huyf kiyfm.

  • çocuk doktoru ise pedagoji eğitimi de vardır diye umuyorum, ama yine de doğru iletişim mi bir şey diyemeyeceğim.

    ancak sirozun 3.safhasına gelmiş bir hasta için ailenin öncelikli endişesi çocuğun ağlaması ise 13 yaşında çocuğun 98 kiloya nasıl geldiğini anlamak zor değil.

    muhtemelen teselli için daha da tatlı yediriyorlardır. asiymiş ve söz dinlemiyormuş ya...

  • yunan trajedyaları bakış açısıyla newyorkvari bir hayatın mıncıklandığı; aşk, ihanet ve karmaşanın en sıradan görünen hayatta bile trajedyadakilerden aşağı kalmayabileceğini gösteren, yalnız trajedyanın bu kez mutlu sonlandığı film çünkü insan özgür irade sahibidir, harekete geçer ve hayatına hükmedebilirse tragedya ortadan kalkar. filmde de dediği gibi "life is unbeliaveable, miraculous, sad, wonderful." . woody allen benim kankim olsun istiyorum, hastasıyım..

  • 2002 yılında 6.6 milyar olan vatandaşın bankalara olan borcunu, toki ve tüketici finansman şirketlerine olan borçlar hariç 357 milyarın üzerine çıkararak ülkeyi elleriyle batağa sürüklemiş hükümettir.

    bunun yanında batık kredileri 127 katına çıkarmış hükümettir aynı zamanda..

    50 milyon kişinin ay sonunda sıfır ve altına düştüğü, 42 milyon insanın borçlarını ödemekte zorlandığı, son 6 yılda 9 milyon adet kredi ve kredi kartı hesabının yasal takibe alındığı, 3 milyona yakın kişinin de kara listeye alındığı ülkenin hükümetidir.

    milleti borç batağına sürüklerken, sırf abd para bastığı için gelen yüzmilyarlarca dolar parayı üretim yerine yandaşlarla inşaat projelerine yabancılara avm'lere savurarak cari açığı tarihte görülmemiş düzeye çıkartıp, tüm ülkeyi faizin kölesi hale getirmiş faizci hükümettir.

    (bkz: a.k.p.)