hesabın var mı? giriş yap

  • biz ise ingiltere vizesi için 7 sülalemizin hüviyetini paylaşmak, bordro ve mali bilgilerimizi göstermek, yüzlerce soruya cevap vermek, üstüne yalnızca 6 aylık vize için bile 100 sterlin ödemek zorundayız.

    işte dünya lideri böyle olunur arkadaşlar. kimsenin de buna bir itirazı olduğunu sanmıyorum artık.

  • bugün rüyamda görerek çok etkilendiğim bir durumdur.

    o kadar ilginç geldi ki...
    onu küçükken yaşadığım evden aldım şu an yaşadığım eve getirdim.
    odasını gösterdim. saçlarını taradım.
    bunlar sanırım küçükken özlemini duyduğum şeylerdi.
    bir an gerçek olmasını diledim. küçük yaşta annesiz kalmanın yarası sanırım hiç geçmiyor.
    rüyamda kendimin annesiydim.

    *sözlüğü ankete çevirdinizciler ötede dursun lütfen.

    *sadece bu başlığı okuma zahmetinde bulunanların kendi çocukluğunu evlat edinseydi onunla neler yapacağını merak ettim.
    saygılar selamlar

  • ege kıyılarından tutun da istanbul'un en elit semtlerinde her köşebaşını tutmuş malum teröristlerin saldırdığı esnaftır. aq barzosundaki özgüven, o leş konuşmasındaki tehditkarlık, kanun nizam tanımazlığın vücut bulmuş hali. ülke iyice teksas'a döndü. devlet, kolluk kuvvetleri, hukuk niçin var? herkes kendi düzenini kuracaksa biz niye ve kime vergi ödüyoruz? kaynak

  • dünya artık eski dünya değil. kış uykusu'nu sinemada izlediğimde salonda 3 kişiydik. hem de gösteriminin 2. günü cumartesi günü. bir hafta sonra kalktı sinemadan zaten. türkiye'nin ortalama üstü diye nitelendirilen tiplerinin yaşadığı bir semtte yaşıyorum. sinemalarda gösterime girmeden önce avrupa'nın en prestijli sinema ödülünü kazanmış bu filme toplam 3 kişi geldi. tarihe not düşülsün bu. bir arkadaşım bu filme gitmek için 3 kişilik sinema bileti almış. sonunda tek başına izlemiş yine filmi.

    neyse sonra ne oldu, ferhan şensoy'un tiyatrolarına da yüzeysel tipler gitmeye başladı. bir insanın başına gelebilecek en büyük felaket bu olsa gerek. kime neyi anlatıyorsun ki? daha adamlar kendi vasatlıklarının farkında değiller, gelmişler bir gösteri peşinden ferhan şensoy'un bütün kariyerini sakız gibi çiğniyorlar. bu kadar basit mi yahu?

  • -hocam maçı ve alınan 3 puanı nasıl değerlendiriyorsunuz?
    +evet çocuklar güzel mücadele etti. hak ettiğimiz bir galibiyetti. bu 3 puan ile düşme potasından çıkıp tekrar şampiyonluğa ortak olduk.

    %??!'+?

  • 7. bölümün sonunda koltuğa çivilendim, bir süre bakakaldım öylece. bu diziyle ilgili birçok kişinin gözden kaçırdığı bir nokta var ki; bunu farkedince bu dizinin kalitesini daha da iyi anlıyorsunuz: dizi bb öncesini anlattığı için senaristin sizi şaşırtabileceği alan çok sınırlı ve buna rağmen izlerken sizi germeyi ve merak ettirmeyi başarıyorlar. bir de öncesinde bb izlememiş birisinin, bu diziyi izlerken alabileceği keyfi düşündüm de, bence yeni başlayan birisi ilk olarak bcs ile başlasa 2 diziden de alacağı keyif maximum olurdu.

    ***bundan sonrası spoiler***
    bence howard'ın yaptığı konuşma sadece kim ve jimmy'e değildi; vince abi o konuşmayla biz seyircileri de tokatladı. aslında altmetinde bize: “6 sezondur hiç sempati duymadığınız howard'ın neler yaşadığını, nasıl bir hayatı olduğunu bilmeden, nasıl da kolayca yargılayabildiniz onu?! üstelik de, zevk için milletin hayatıyla oynayabilecek tiynetteki 2 sosyopatın peşinden giderek.” diyerek ayarı verdi. howard'ın o havalı görünüşünün altında, farklı sorunlarla uğraşan, derdi olan bir adam vardı yani. yukarıda bazı yazarlar howard şöyleydi böyleydi diye abartmış da abartmış. klasik beyaz yakalı çirkefliklerinden öteye ne yaptı bu adam amk? böyle kolayca adam harcamaya başlasak, ohooo, bunca yıl çalıştığım şirketlerdeki yöneticileri temizleye temizleye usta bir suikastçi olur çıkardım.

    chuck için elinden geleni yapmış; ölümünden sonra bile itibarını hep göklere çıkarmış; kim'e saygısını ve verdiği değeri hep göstermiş; jimmy çıyanına bile fırsatlar sunmuş birisiydi ve resmen 2 tane manyağın eğlencesine kurban oldu. zaten 7 bölümdür bu ikilinin girdiği şu oyundan irrite oluyordum; bu bölümü izlerken de “ha şimdi birşey olacak” diye diye gerilerek izlemiştim; tam artık rahatladım derken, bombayı patlattılar. vince reis çok fena ketenpereye getirdi bizi.

    çok yazık oldu altın saçlı garibime ve bunun suçlusu da o sosyopat ikilidir. lalo'nun hamamböceği benzetmesinin de ne kadar doğru olduğunu anladım. zaten mike bile jimmy yerine kim ile konuşmayı tercih edince, artık jimmy'nin karakteri hakkındaki resim daha da netleşmişti. bir kişi bile jimmy'e güvenmiyor amk. walter reisi bile yoldan çıkarıp daha da gaza getiren, bu saul goodman'dı zaten.

    gelecek sezon yaşadığını bildiğim için, jimmy için boşuna beddua etmeyeyim ama umarım bu yaptıkları ileride gene'den çıkar; ne diyeyim.

    ***spoiler sonu***

  • kullanıcı profilinden troll olarak işaretlediğiniz yazarların sadece mesajlarını almamakla kalmıyor, yazdıkları entry'leri de görmüyorsunuz. o kişi sizin için sözlükten uçmuştan farksız oluyor. beter oluyor. bedbaht oluyor. kısmeti kapanıyor.

  • bardaktan ne çıkacak videosunda çağan'ın fıstık çıkınca yicem mi deyişine, sonra sude'nin hurmayı beğenmeyişine, çağan'a çiğ makarnayı zevkle yedirişine kurban olacağım youtuber :)

  • beyaz gömleğin de ıslanınca iç gösterdiğinin farkına varılınca, siyah gömleğe geçileceğini düşündürür.
    gerçi o zamanda içte beyaz sütyen parlar, ooouv şimdiden bir hareketlenme oldu. yetkililer elbet buna da bir çözüm bulacaktır.