hesabın var mı? giriş yap

  • mafya babası haraçlarını toplaması için yeni bir tetikçi buldu. seçtiği adam sağır ve dilsizdi. çünkü baba, bu tetikçi yakalanırsa polise fazla bir şey anlatması mümkün olamaz, diye düşünüyordu. baba, bir gün ödemelerin geciktiğini fark etti ve tetikçiyi odasına aldırttı, bir de işaret dilini bilen tercüman buldular. tercüman işaretle sordu:
    "para nerede?"
    sağır dilsiz işaretle yanıt verdi:
    "ne parası? benim paradan maradan haberim yok. neden bahsettiğinizi anlamıyorum."
    tercüman tercüme etti:
    - "neden bahsettiğinizi anlamıyormuş."
    baba 38'liği koltuk altından çekip sağır dilsizin beynine dayadi:
    - "şimdi sor bakalım, para nerede."
    tercüman işaretle sordu:
    - "para nerede?"
    sağır-dilsiz kan ter içinde, işaretle yanıt verdi:
    - "şehir merkezindeki parkta, büyük heykelin oldugu kapıdan girince soldan 3. ağacın kovuğunda iki yüz bin dolar var."
    - "ne söyledi?" dedi baba.
    tercüman yanıtladı:
    - "dedi ki, hâlâ neden bahsettiğinizi anlamıyormuş, ayrıca o tetiği çekmek de biraz g.t istermiş."

  • günümüzde bilimsel açıdan avrupa ülkelerine göre geri kalmış olan müslüman ülkelerin söz konusu bilimsel geriliğinin batı asya'da yaşayan insanların zeka geriliğinden değil, ülkelerinin sömürge olmasından kaynaklanan yetersiz eğitimden kaynaklandığını ve fırsat verildiğinde bu insanların da bilime en az batılılar kadar katkıda bulunabileceğini kanıtlayanlardandır aynı zamanda.

  • + ssg hanginiz lan?
    - benim!
    - bende ssg'yim.
    - bende!
    - bende!
    - ben de!
    + sen gel bakayim benle.
    - ben mi?
    + evet sen, de'yi ayri yazan. bak mi'y' de ayirdin. saklanabilecegini mi sandin?

  • top toplayıcıya daha kontrollü ve %99 yerden sektirilerek atılır top.

    kasıt yok tabii ki ancak kontrollü olmak zorundasın. ki bu hareketin temelinde de djokovic için çok gergin geçen maç var.
    hem 8. oyunda hem 10. oyunda servis kırma puanlarını değerlendiremedi ki bu puanların 3ü set puanıydı. bunlar yetmedi üzerine de servisini kırdırdı.

    2016 us open finalinde wawrinka karşısında yaptığı gibi yine sağlık molası aldı ve carreno nun oyunun soğumasını sağlamaya çalıştı. carreno da wawrinka gibi mental olarak sağlam çıkıp djokovic in "sözde" sağlık molasından sonra aynı şekilde oyununu sürdürdü.

    hakemin boğazına gelen top kasti bir hareket olmasa da tüm bu olanlar nedeniyle gerginliği zirve yapan djokovic in kontrolsüz bir hareketinden kaynaklandı. sonuç olarak karar doğru.

    djokovic in grand slam sayısı konusunda saplantılı bir şekilde federer ve nadal ı geçme hırsı maalesef böyle agresif maçlar çıkarmasına neden oluyor ...

  • sabah kalkınca aynaya bir bakarsın ki, saçlar hiçbir zaman olmadığı kadar süper bir formda. ama kahretsin ki o gün dışarıda hiç işin yok. dışarı çıkacak kimse de yok. bu durumda malesef üstte pijama, kafada süper saçlar, evde kendi kendine pineklersin. kimse de görmez o muhteşem formdaki saçları.

    (bkz: lanet olsun dostum)