hesabın var mı? giriş yap

  • bir balya parayı havaya atsa kurtulacaktı halbuki dedirten olaydır.

    başıma bir şey gelmeyecekse yakalanmasına üzüldüm. skmişim bankasını!

    -----

    edi: imla

  • önümüzdeki 1 hafta çok soğuk geçeceği için, civardaki kuşlar için cam kenarına mutlaka biraz ekmek bırakalım. bırakın pisletsinler cam kenarlarını, söz ben gelip temizleyeceğim. bu süper duyarlı entryimi de böyle bitiriyorum.

  • inatla fiş/fatura istenmesi gereken yerlerdir. esnaf, bu durumda bir çakallık hamlesi ile çekmeceden eski fiş arayacaktır fakat özellikle yapılan işlemin/alışverişin fişi istenmeli, zorla vergi ödettirilmelidir bunlara.

  • tam adı clovis acosta fernandes olan , 2014 dünya kupasında brezilya'nin almanya'ya 7-1 yenildiği yarı final maçında elindeki kupa maketi ve hüzünlü bakışlarıyla tanıdığımız pos bıyıklı dayı.

    1970 dünya kupasında brezilya'nın maçlarını canlı izlemeyi hayal etti ve bu arzusuna 1990 dünya kupasında kavuştu. geçen 25 yılda 60'tan fazla ülkede 150'ye yakın maç izledi.

    kendisini brezilya'nın 12. oyuncusu olarak tanımlıyordu. 16 eylül 2015 tarihi itibariyle 9 yıldır savaştığı kansere yenik düşen 60 yaşındaki bu sevimli dayımız bizleri 2018 dünya kupasında kendisinden mahrum bırakacaktır.

    fifa , 2014 dünya kupası öncesi kendisiyle ilgili mini bir video hazırlamıştı.

    kendisi son olarak copa america'yı da yerinde izlemiştir.

  • başlık: kızın adı rojin

    entry: nerelisin diyorum istanbulluyum diyor.
    aslen nerelisin diyorum.7 kuşaktır istanbulluyuz diyor. ataları bizans kürdüydü galiba amk

  • gerilim,korku sevmeyen basit bir izleyici olan beni bir hayli germiş olan 8.bölüme sahip dizidir. öyle ki bazı sahnelerde durdurup sakinleşmek zorunda kaldım. zombili oyunları da çok oynayamazdım zaten. strese gelemiyorum.

    bölüm ayrıca uzun süre aklımdan çıkmayacak bir diyalog içermektedir.

    --- spoiler ---
    s.m.k nadir baltacı'nın yanına girerken :

    "aç kapıyı malik"

    malik : cehennem kapısındaki nöbetçinin ismi.

    --- spoiler ---