hesabın var mı? giriş yap

  • sadece kemalistler değil; ingiltere kralı, rahmetli başkan kennedy, taçsız kral pele, backenbauer, kaleci mayer, nadia komanaçi, brigitte bardot ve fenerbahçeli cemil de sorumludur.

  • kirli siyasete bu denli angaje olmak için motivasyonunun ne olduğunu çok merak ettiğim kişi. onca yıl sanatınla halkın zihninde ve kalbinde bir yer edinmişsin, dünyalığın yerinde, paran pulun bol ve 80 yaşındasın; ömrünün son demleri. kafası minimum system requirements seviyesinde çalışan biri tüm manzarayı görür; buna rağmen nedir hocam senin motivasyonun?

    çok garip, çok.

  • bim'in depo olarak kullanacağı arazinin antik kent çıkması olayıdır.

    bim deposu mu dünya mirası mı derseniz, bim deposu derim. bim deposu önemli.bir bim deposundan daha önemli bir şey varsa o da iki bim deposudur.

    en nihayetinde bu antik çanak çömlek kent zırvaları yüzünden asrın projesi marmarayın bitiş tarihi de uzamıştı. başbakanım çok yaşa. hülogg!

  • ?'özcan deniz "woody allen'ın kıskanacağı bir film çekmek isterim" demiş. woody allen'ın haberi olacağı bir film çeksen yeter be abim.

  • insanın dikkatini dağıtacak özelliklere sahip bir evdir. bir masanın üstünde değişik türlerde dergilerin bulunduğu bir küme olabilir mesela. oturduğun an bunlardan birini açıp okumak istersin. ama içlerinde dvd filan olduğunu da görüp şaşırırsın.

    az sayıda kitabın sıralandığı güzel bir kitaplık rafı vardır. biblolar ve tablolar eve hakimdir. bu evlerde yazın balkonda sigara içip yatılabilir. evde pulp fiction, the good, the bad and the ugly benzeri kült filmlerin afişlerinne rastlamak mümkündür.

    entelektüel evleri sürprizlere açıktır. öyle akraba ziyareti gibi gidip armut koltuğa oturduğun bile olabilir.