hesabın var mı? giriş yap

  • 20 yaşındaki kızın 40 yaşındaki adamla çıkması başlığında eleştiren insanlara eleştirilerinin doğru olduğunu kanıtlamak için elinden geleni yapan sözlük yengesi.

    garibim sözlük müdürü de kırılmasın diye favoriye almak durumunda kalmış. ablacım (abla diyorsak yaştan değil öyle olsa abi demen gerekirdi. senden 8 yaş büyüğüm sevdiceğinden de 12 yaş küçüğüm) burada insanlar dahil olduğunuz ilişkiye dair (size hitaben değil başlıkta sizden önce girilmiş 400 entry var çoğu aynı şeyi savunuyor) eleştirilerde bulunurken 20'lerindeki kişinin yeterince olgun olamayacağını belirtirken sen çıkıp da millete;

    "@sözlükkullanıcısı dilediğinizce kusabilirsiniz ama az ötede lütfen... ben "kalbim" diyerek seviyorum, siz başka türlü sevin tutan mı var? insanların içlerinden gelerek, tüm samimiyetleriyle sevdikleri kişilere hitap etmeleri sizi neden rahatsız ediyor? asıl ben sizin yerinize utanıyorum, konuşmuş olmak için konuşuyorsunuz; zaman kaybısınız.

    edit: yolun açık olsun paşam."

    yazarsan, başka bir entry'de "ilişkimizi anlatacağım" diye lafa girip "kanzuk kalbim iyiki seni tanıdım" diye facebook gönderisi paylaşırsan sadece onları haklı çıkarmış olursun. az sessiz sakin oturup beklemek lazım. kanzuk bu sözlük'ün sahibi tabii ki hakkında burada konuşulacak. iyice yeni türkiye'ye dönen sözlük'ü tümden tüme akp türkiyesi'ne çevirmenin lüzumu yok...

    kanzuk "sen neden artık yazar olmuyorsun?" derken bunları tahmin edemedi sanıyorum. kendisi hakkında neler neler yazılıyor sözlük'te ve kendisi sözlük'ün işleyişini, dinamiklerini "bir zahmet" bildiği ve olgunluğu nedeni ile sesini çıkarmıyor, hakaret vs. içermiyorsa (bazen içerenleri dahi) okuyup geçiyor çünkü burası "ekşi sözlük".

    keşke yazarlığını açarken önce bunlar hakkında bilgi verip senin de daha olgun davranmanı sağlasaydı. durduk yere yukarıdaki başlıkta yazanları haklı çıkarmazdın.

    son olarak mutluluklar diliyorum. sizin ilişkiniz için bizim ahkam kesme gibi bir lüksümüz yok. sınırları dahilinde eleştirir ya da olumlar geçeriz. durduk yere birebir polemiklere girip de tepki çekmenin de lüzumu yok...

    edit: yukarıda @sözlükkullanıcısı olarak bahsettiğim londonphile adlı suser az önce uçuruldu... uçurulma sebebi: görsel

    edit 2: (bkz: 5 ekim 2020 birgün'ün ekşi sözlük haberi)

  • golden sonra parmağındaki yüzüğü öpeceğine chedjou'nun taşaklarını öpmesi gereken topçu.

  • mekan: yazicioglu onu..

    bir oyun cd si begenilmistir.. kotu tecrubelerin etkisiyle bi soru sorulur..

    - bak, muzik cd si cikmaz di mi?
    - cikarsa dinlersin abi, noolucak?

  • konser öncesinde keşkek, ağzıaçık ve sucuk yiyen grup üyeleri yediklerini eritebilmek için üç saatlik nefis bir performans sergilemişlerdir. freddie mercury mustapha yı seslendirdikleri bis öncesinde kaymak yediklerini ve sırf kaymak yemek için yeniden afyon u ziyaret edeceğini açıklarken grup üyeleri konser sonrasında gazlıgöl kaplıcalarında kese attırarak yorgunluklarından kurtulmuşlardır. konser sonrasında görüşlerini almak istediğimiz bir afyonlu hemşerimiz "benim bi kara eşeğim vardı o da rahmetli olmadan önce böyle anırırdı" açıklamasıyla diğer seyircilerin tepkisini toplamış ve ambar yoluna kadar kovalanmıştır. konser öncesinde grup üyelerine teşekkür plaketi sunan belediye başkanı "gün ola harman ola allah imkan vere olur ya bi gün düzenlenirse afyon caz festivaline queen gele" açıklamasıyla yoğun alkış almıştır.
    grubun üyelerine çengel atıp yurtdışı hayallerini gerçekleştirmek isteyen afyonlu kızlar no one but you yazılı pankartlarını açmış velakin freddie nin tercihlerini öğrendikten sonra avuçlarını yalamışlar ve brian may in yüzünü kızartmışlardır. kara bahtlarına lanet okuyan kızlar afyon kalesine çıkıp kısmet dilemeye devam edeceklerini beyan etmişlerdir.

    zorba - ekşisözlük haber ajansı - afyon

  • sonuna kadar okuduğum ama güncel durumda 2 yıl çalışıp antalyada daire alabilme seviyesine kadar düşmüş noterin nasıl battığını anlamadığım durum. böyle bir batma fırsatı varsa derhal değerlendirmek isterim.