hesabın var mı? giriş yap

  • "ama hdp tümüyle emanet oylarla buradadır, şeklinde bir yaklaşım doğru olmaz" demiş. sıfırdan gelmedik zaten bir tabanımız vardı, onun üstünde emanet oylar tabi ki var ve bizim için bunlar da çok değerli zaten diyor geri zekalı arkadaşım. ne desek de hdp'ye oy verenleri pişman etsek diye yırtınıyosunuz da, geçmiş olsun o işi geçeceksiniz. herkes verdiği oyun arkasında.

    gelen mesajlar üzerine edit: hiç mesaj gelmedi ya lan.

    bu arada ben hdp'ye de vermedim. niye bu kadar atarlanıyom belli değil.

  • 2.5 sene en yakın arkadaşımdı, beraber en çok gülüp eğlendiğim insan. benim hayatımda birileri oldu bitti, onun hayatında da... beraber üzüldük, dertlestik aşk meşk konularında. sonra bir gün biraz kıskançlık sezdik ikimizde birbirimizde, şaşırdık ne alaka diye.yok ya yanlış anladık heralde deyip konuyu kapattık. o evlenip hayatını kurmak istiyordu, ona yönelik kadınlarla tanışıyor yada tanıştırılıyordu. ev bakıyordu evlendiğinde oturabileceği, akıl verdim çocuğun nerde oynayacak site içi olsun boşver orası güzel değil diye vazgeçirdim bir gün. sonra iş değiştirdi, o sıra beraber yaptığımız işten çok farklı bir sektöre geçti, daha güvenli daha saygın bir iş. evrak hazırladığı gün aradı biraz konuşabilir miyiz diye. gittim bu biraz buruk, her zamanki gibi değil. dedi ki; bugüne kadar kendimi sana layık görmedim işimden dolayı, ailen de öncekini işi yüzünden istememişti, şimdi memurluk kadar olmasa da daha garanti bir işe geçiyorum o yüzden buna cesaret edebildim bugün, eğer bunu denemezsek günün birinde hayatına biri girip evlenip gideceksin ve ben seni bir daha arayamayacağım, göremeyeceğim. bunu düşünmek beni çok korkutuyo, gel deneyelim, seni bugüne kadar beraber olduğum en uzun ilişkimden bile daha iyi tanıyorum, becerebilirsek sevgili olmayı evlenelim...

    sonuç;
    11.yıl, 8 yaşında mükemmel bir çocuk, her günü kahkahalarla geçen site içinde bir ev :)

  • 2011 yılında kurulan brewmeister brewery tarafından üretilen bira, geçmişte yine aynı şirketin üretimi olan brewmeister armageddon'dan %2,5 fazla olan alkol oranıyla 2013 ekim ayından beri dünyanın en yüksek alkol oranına sahip birası unvanının sahibidir.
    iskoçya'da üretilmektedir ve birleşik krallık dışında rastlanması olası bir içki değildir. üretilirken su kristallerini engellemek için eishock tekniği kullanılarak dondurulan bira, dondurma işleminin ardından %67,5 alkol oranına ulaşana kadar saf etanol eklenerek hazırlanmaktadır.
    şirketin resmî sitesinde sadece birleşik krallık'a satış yapılmaktadır ve bir adet 33 ml şişesinin internet satış fiyatı 59.99 sterlindir.

  • "teröristlerin afganistandaki mağaralarından 3g bağlantı kurup video paylaştığı günümüzde, dükkanın arka kısmında çekmeyen vodafone'u kınıyorum."

  • aristoteles'e göre insanda bulunması gereken bazı özellikler vardır ve bunları insani erdemler olarak nitelendirir.

    1 - cesaret
    gözü karalık ve korkaklığın dengelenmesidir.

    2 - cömertlik
    savurganlık ve cimriliğin dengelenmesidir.

    3 - heves
    tembellik ve açgözlülüğün dengelenmesidir.

    4 - tevazu
    övme ve aşağılamanın dengelenmesidir.

    5 - dürüstlük
    ketumluk ve gevezeliğin dengelenmesidir.

    6 - mizah anlayışı
    goygoyculuk ve somurtmanın dengelenmesidir.

    7 - arkadaşlık
    kavgacılık ve yağcılığın dengelenmesidir.

    8 - ölçülülük
    bencillik ve kendine karşı ilgisizliğin dengelenmesidir.

    9 - itidal
    duyarsızlık ve duyar kasmanın dengelenmesidir.

    10 - kontrol
    kararsızlık ve dürtüselliğin dengelenmesidir.