hesabın var mı? giriş yap

  • süper sakin bir şekilde thy internet sitesine girilir. 1 hafta sonrasına business class 2 tane new york bileti bakılır. akabinde bilgisayar başından kalkılır. yavaş adımlarla kapıya doğru gidilir. apartman merdivenlerinden sakin bir şekilde inilir. 4 kat aşağıda sizi bekleyen çıkış kapısına ulaşılır. kartal'ın sokaklarına son bir bakış atıldıktan sonra "alllllaaaaahhhhhhhhhhhhhhhh" diye bağırılarak sahile kadar koşulur.

    önemli not: "allllaaahhhhhhhhhhh" nidası için pi'yi şener şen alınız.

  • şeker portakal'ı. ah çocukluğuma yanayım. ıslandı tüm yastığım. seveyim lan ben beni.

    masumiyet müzesi. son cümlesinde ölüyomuş gibiydim. saat sabahın 5'i.yurtta kalıyorum o ara. ağlamayıp ne yapacam sanki?

    kumral ada mavi tuna. ilk kez aşık olmuşum. terk edilmişim ilk kez. bi de çok aşığım tabi. kolumu kesseler o kadar acımaz. ağlanır yani.

  • çok enteresan aslında ünlü birisini dövmek falan. hani bizim buralarda pek yok, ünlü birisini konser vs. olmadan çok göremezsin. demek ki bolluk olunca istanbul gibi büyük şehirlerde ünlü de dövebiliyosun. mesela konya'da pavyonda, az sayıdaki barda olay çıkarsa yine ünlü birisi diye dövmez kimse. ne güzel bişey adamlarda ünlü dövme rahatlığı var, biz en fazla imza ister, selfi yaparız. sövse mesela abi ünlü bulaşmayın deriz, ünlü adamdır yapar deriz geçiştiririz meseleyi. vay amk ünlü dövüyo adamlar.

  • "bir insan birini yalnızken hatırlıyorsa sevmemiştir.
    ansızın aklına getirip yalnızlaşıyorsa; işte o zaman sevmiştir."